Începe a doua etapă de admitere în liceu. Vezi unde sunt cele 108 locuri disponibile!

A doua etapă de  admitere în învăţământul liceal de stat, pentru candidaţii din seria  curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18  ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 – 2019 a debutat.

La această etapă de admitere pot participa absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare.

Înscrierea candidaţilor pentru doua etapă de admitere se face la secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa Năsăud până la data de 6 septembrie 2018, pe baza fişei de înscriere cu opţiuni eliberată de către școala de proveniență a candidaților.
Fișa de înscriere se completează de mână: în prima secţiune a fișei datele vor fi completeate de către școală apoi semnată de către directorul unității și ștampilată, în a doua secţiune (OPȚIUNI) candidatul completează opțiunile dorite din lista locurilor rămase libere, apoi semnează atât candidatul cât și părintele.

Locuri disponibile sunt la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” – 13 locuri (ştiinţe ale naturii cu predare în limba maghiară) şi 10 locuri (ştiinţe sociale cu predare în limba maghiară), Colegiul Naţional „L. Rebreanu” – 15 locuri (ştiinţele naturii, cu predare în limba germană), Colegiul Tehnic Infoel - 1 loc (economic) şi un loc (electric), Liceul „Radu Petrescu” Prundu Bârgăului – 8 locuri (matematică-informatică), 8 locuri (ştiinţe ale naturii), Liceul Tehnologic Agricol Beclean – 1 loc (protecţia mediului), Liceul Tehnologic Agricol Bistriţa – 21 locuri (agricultură) şi 6 locuri (industria alimentară), Liceul Tehnologic de Servicii Bistriţa  - 1 loc (estetica şi igiena corpului omensc), Liceul Tehnologic Feldru – 1 loc (mecanică), Liceul Tehnologic Forestier Bistriţa – 15 locuri (economic) şi Liceul Tehnologic Lechinţa – 7 locuri (agricultură)

Pe fișa de înscriere se va nota admitere în clasa a IX-a – învăţământul liceal de stat - etapa a doua și va fi înregistrată la secretariatul școlii. Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul ISJ BN. Opţiunile se completează din lista locurile rămase libere pentru etapa a II-a de admitere, în urma înscrierii/neînscrierii elevilor și a rezolvării de către comisia judeţeană de admitere a situaţiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a repartizării candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi a candidaţilor care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate.

Repartizarea candidaţilor înscriși se va face de către comisia judeţeană de admitere, în data de 7 septembrie 2018.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5