Iniţiative legislative à la Ioan Turc

Deputatul liberal, Ioan Turc, a prezentat în cadrul conferinţei de presă săptămânale, trei iniţiative legislative, modificări ale legii 50, legii 226 şi legea 184. Una dintre iniţiative solicită modificarea legii privind autorizarea lucrărilor de construcţie. Prin acest proiect, Ioan Turc vrea să dea posibilitatea celor care construiesc să-şi întabuleze lucrările, înainte de finalizarea lor. „Sunt persoane care doresc să-şi vândă lucrarea, înaintea de stadiul final. Este o anomalie legea în această formă, deoarece blochează piaţa construcţiilor”, a declarat deputatul PNL, Ioan Turc.

La propunerea liderului de sindicat, Doru Hodoş, deputatul Ioan Turc vine cu un proiect de hotărâre, prin care cere adăugarea Rombatului, pe lista societăţilor comerciale, unde încadrarea personalului în muncă se face în funcţie de mediul în care se lucrează.

Este vorba despre cei care lucrează în condiţii de poluare, de toxicitate. „Există în momentul de faţă 150 de societăţi comerciale prezente pe anexa legii 226. Ar urma ca Rombatul să aibă poziţia 152. Din punctul meu de vedere, lucrurile merg destul de repede şi cred că în scurt timp, Rombatul va fi pe această listă”, a precizat Turc.

Ioan Turc este un politician ocupat, care se pregăteşte pentru o bătălie electorală pe Colegiul 1. Asta nu îl împiedică să-şi pregătească şi teza de doctorat. Probabil, aşa a survenit şi iniţiativa legislativă care prevede ca teza de doctorat să fie publicată în reviste de specialitate, la nivel naţional şi internaţional. „Am asistat în ultimul an de zile la o diluare a conţinutului tezei de doctorat. Dacă o lucrare este importantă, sigur revistele de specialitate vor fi interesate să o publice”, a încheiat Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5