Înot. Sfârșit de an competițional în Ungaria, pentru CS Tibi, cu medalii şi recorduri personale

Patru sportivi de la CS Tibi au participat la concursul internaţional de înot “HÓD CUP International Swim Meeting”, desfășurat în perioada 17-18 decembrie la  Hódmezővásárhely în Ungaria. Competiția a adunat la start 573 de sportivi de la 35 de cluburi. Sportivii bistrițeni care au participat sunt Alexandru Banu Mezdrea (n. 2006), Farkas Cristopher (n. 2006), Darius Pop (n. 2006) și Carla Bora (n. 2005).

“Ca și anul trecut, a fost un concurs foarte puternic, desfășurat în condiţii deosebite. Sistemul de desfășurare a fost unul dificil, mai ales sâmbata cu probe toată ziua, cu doar o pauză de 30 de minute la amiază. Cele mai bune clasări le-au obținut Carla Bora  - locul 2 la 200 m liber și Alexandru Banu Mezdrea -  locul 3 la 100 m bras și la 200 m bras. Toți cei 4 sportivi pe care i-am avut la acest concurs și-au doborât recordurile personale, în unele cazuri în mod spectaculos (cu excepția a două starturi individuale). Sunt importante și clasările în primele 8 locuri, locuri care aduc puncte, obţinute de Carla Bora (locul 4 la 100 m liber, locul 6 la 400 m liber, locul 8 la 200 m mixt și locul 8 la 800 m liber - la această probă a concurat la categoria open), Farkas Cristopher (locul 4 la 200 m fluture, locul 7 la 100 m fluture, locul 7 la 100 m spate și locul 8 la 400 m liber). Trebuie să menționez progresul extraordinar în ceea ce privește timpii obținuți de Pop Darius în toate probele la care a participat”, a transmis președintele clubului Tiberiu Horgoș.

Potrivit acestuia, CS Tibi va participa şi pe viitor la astfel de concursuri puternice.

“Îi felicit toți sportivii clubului din Bistrița și Beclean pentru activitatea din acest an. Mulțumesc părinților și sponsorilor pentru sprijinul acordat în anul 2017. Rezultatele bune obținute în acest an de către sportivii clubului (din Bistrița și Beclean) nu ar fi fost posibile fără sprijinul Primăriei orașului Beclean, al Centrului Spa Schreiner, al părinților și sponsorilor. A fost un an bogat în participări la concursuri, amintesc în primul rând marele concurs din Berlin  - “International Swim Meeting” . A fost un an în care am reușit din nou să organizam un cantonament la care au participat mai multe cluburi, de asemenea, să organizăm o nouă ediţie a Cupei Someș și în care am extins activitatea în Beclean. Urmează o vacanță, apoi în ianuarie reluăm antrenamentele ”, a mai precizat preşedintele CS Tibi, Tiberiu Horgoş.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5