Rezultate bune pentru CS Tibi la Cupa Tyr-Flykick. Şase medalii de aur cucerite de Alex Ilişuan şi Alex Banu Mezdrea

Clubul Sportiv Tibi a participat, recent, cu un lot de 8 sportivi la competiţia de înot Cupa Tyr-Flykick, competiţie desfăşurată la Baia Mare. Lotul clubului bistriţean a fost alcătuit din Horia Carţiş, Farkas Cristopher, Robert Hârşan, Alex Banu Mezdrea, Darius Pop, Alex Ilişuan, Carla Bora, Arianna Olah.

Sportivii clubului bistriţean au cucerit 6 medalii de aur, 11 de argint şi una de bronz. Au urcat pe prima treaptă a podiumului şi au cucerit medalii de aur Alex Ilişuan la 100 m spate, 50 m spate, 50 m liber, Alex Banu Mezdrea la 50 m bras, 100 m bras, 200 m bras. Medalii  de argint au obţinut Carla Bora la 200 m bras, 100 m liber, 100 m spate, 200 m liber, 400 m liber, Farkas Cristopher la 100 m liber, 200 m liber, 100 m fluture, 50 m liber, 200 m fluture, Horia Carţiş la 100 m spate, singura medalie de bronz fiind obţinută de Farkas Cristopher la 50 m spate.

Suntem pe drumul cel bun, deja sportivii clubului chiar dacă obţin o medalie, dar timpul nu este bun, nu se mai bucură. A durat mult dar până la urmă au adoptat expresia noastră: decât pe locul 1 cu un timp slab mai bine pe locul 4 cu un timp excelent, asta înseamnă că ai obţinut un timp foarte bun, dar competiţia a fost puternică şi aşa e bine să participăm la cât mai multe competiţii puternice.

Îi felicităm pe toţi, timpii obţinuţi în majoritatea probelor fiind excelenţi, deci a fost un concurs reuşit pentru sportivii clubului. Rezultatele dovedesc seriozitatea lor la antrenamente. Ne bucurăm mai ales pentru timpii obţinuţi în probele medii sau lungi, de 200 m, 400 m, 800 m. Credem că cea mai spectaculoasă cursă a fost proba de 400 m liber feminin, clasa Open unde sportiva noastra Carla Bora (n. 2005) a concurat în aceeaşi clasă de premiere cu sportive mai mari până la născute în 2000 şi a ocupat în final locul 2 cu un timp excelent 5:03,56 (fără să fi pregătit încă proba în mod special), timp care ne dă speranţe pentru Naţionalele din iulie. Sigur va fi prima sportivă bistriţeancă care se antrenează şi este legitimată la un club bistriţean care va înota 400 m liber sub 5 minute şi asta foarte curând. Urmează concursul de la Turda unde avem înscrişi 28 de sportivi”, a declarat preşedintele clubului, Tiberiu Horgoş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5