Întinzătorii de arcuri vă aşteaptă la Herina

Asociaţia Club Sportiv Arc Transilvan în parteneriat cu Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud vine cu un nou eveniment care combină educarea, informarea şi relaxarea prin sport a tuturor celor care doresc să îşi lărgească orizontul de cunoaştere într-un cadru ce îmbină cu succes aspectele educaţional-sportive cu cele culturale.
”Întinzătorii de arcuri la Herina” este o manifestare care îşi propune să promoveze activităţile sportiv-recreative în medii non-formale, atrăgând în acelaşi timp atenţia participanţilor asupra importanţei cunoaşterii şi protejării monumentelor arhitecturale ale judeţului Bistriţa-Năsăud.
Dacă vrei să dobândeşti deprinderi practice şi teoretice în domeniul tirului cu arcul, dacă vrei să asculţi povestea impresionantei Biserici de la Herina, te aşteptăm alături de noi sâmbătă, 23 septembrie 2017, orele 12-18. Transportul este asigurat de organizatori în limita a 20 de persoane (elevi cu varsta cuprinsă între 12-16 ani).

Proiectul ”Întinzătorii de arcuri la Herina” iniţiat de Asociaţia Club Sportiv Arc Transilvan în parteneriat cu Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud este cofinanțat de Consiliul Județean din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2017.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5