( Foto) Senzaţional ! La Herina s-au întins arcurile !

Asociaţia Club Sportiv #ArcTransilvan în parteneriat cu Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud a organizat un nou eveniment care combină educarea, informarea şi relaxarea prin sport a tuturor celor care doresc să îşi lărgească orizontul de cunoaştere într-un cadru ce îmbină cu succes aspectele educaţional-sportive cu cele culturale.
”Întinzătorii de arcuri la Herina” a fost o manifestare care și-a propus să promoveze activităţile sportiv-recreative în medii non-formale, atrăgând în acelaşi timp atenţia participanţilor asupra importanţei cunoaşterii şi protejării monumentelor arhitecturale ale judeţului Bistriţa-Năsăud.
Un număr mare de copii și tineri care au dorit să dobândească deprinderi practice şi teoretice în domeniul tirului cu arcul, au vrut să asculte povestea impresionantei Biserici de la Herina, prezentată de domnul Corneliu Gaiu au fost alături de noi sâmbătă, 23 septembrie 2017, orele 12-18.
Ne bucură și ne motivează interesul manifestat de bistrițeni pentru tirul cu arcul și față de evenimentele pe care Clubul Sportiv Arc Transilvan le-a organizat în locuri cu încărcătură istorică, așadar îi așteptăm și la evenimentele pe care le vom desfășura de acum încolo.

Proiectul ”Întinzătorii de arcuri la Herina” iniţiat de Asociaţia Club Sportiv Arc Transilvan în parteneriat cu Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud a fost cofinanțat de Consiliul Județean din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2017.

Răzvan Cîtu, președinte CS ArcTransilvan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5