Ioan Botiş ar putea accede în conducerea centrală a PDL

*deputatul bistriţean ar urma să fie secretar executiv din partea Comisiei de muncă

În perioada următoare, Biroul Permanet Naţional al PDL va fi completat cu cei opt secretari executivi care provin din rândul comisiilor de specialitate de la nivelul formaţiunii, anunţă jurnaliştii de la Gândul. Pentru aceste posturi, votul delegaţilor ar urma să se dea în maximum o lună, candidaturile urmând să fie post pe post.

Potrivit aceleiaşi surse, ex-ministrul Ioan Botiş este unul dintre cei care ar putea accede în BPN, în calitate de secretar executiv responsabil cu Comisia de Muncă, mai ales dacă va fi susţinut de secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean. Pentru aceeaşi funcţie ar mai putea candida deputatul de Arad, Claudia Boghicevici (susţinută de liderul PDL Arad Gheorghe Falcă) sau preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ.

Ziariştii de la Gândul îl nominalizează pe Gheorghe Falcă pentru şefia Comisiei de Administraţie, fapt care l-ar trimite în BPN. La Comisia de Educaţie şi Cultură, ar putea fi Raluca Turcan sau Daniel Funeriu, care nu au reuşit să obţină în mai voturile pentru funcţia de vicepreşedinte PDL.

Şi pentru celelalte posturi de secretar executiv se duc negocieri în sânul partidului, o primă discuţie cu privire la alegerea celor opt nume fiind programată pentru Biroul Permanent de lunea viitoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5