Un senator UDMR, despre cazul Botiş: La ăştia la PDL trebuie făcut cursuri de cum să furi cu cap nu ca un cârpaci!

Cazul ex-ministrului Botiş face furori şi stârneşte replici pe holurile Parlamentului.

După ce premierul Emil Boc a declarat, că Ministerul Muncii a fost şi va rămâne al PDL, pentru că ,,textul Constituţiei” nu permite remanieri care să schimbe compoziţia politică a Guvernului, au început deja să fie vehiculate câteva nume.

Deputatul de Arad, Claudia Boghicevici, e favorită pentru scaunul ministerial de la Ministerul Muncii, scrie jurnalistul Iosif Buble pe site-ul www.pesurse.ro.

,,Aud că domnia sa este în graţiile Grupului PDL de la Camera Deputaţilor. - În momentul ăsta Claudia e pe cai mari. Dacă se face acum un vot nu va avea nici o problemă, mi-a spus un vicelider al Grupului PDL din Camera Deputaţilor, în timp ce un coleg de aceeaşi culoare aflat alături a pus punctul pe I cu privire la şansele colegei lui: - O susţine Falcă. Mi-a spus Toader că ea trebuie să fie! Oricum nu se prea bagă nimeni acolo după ce a păţit Nelu Botiş, a declarat domnul deputat.

La observaţia mea că nici azi nu au reuşit să decidă la BPN al PDL cine să fie urmaşul... un senator democrat-liberal aflat în preajmă şi-a spus off-ul:

- Eu mai bou ca Botiş nu am văzut. Să îţi pui numărul de telefon personal pe site-ul ăla şi apoi să mai fie sediul la tine acasa?... Un bou. Un coleg UDMR a rezumat mucalit - La ăştia la PDL trebuie făcut cursuri de cum să furi cu cap nu ca un cârpaci!."

Comentarii

28/04/11 13:11
Alina

A dat caldura si au iesit astia cu boii? :))

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5