Ioan Oltean, despre candidatura lui Gheorghe Falcă: ,,Deocamdată este o variantă, vom vedea care va fi realitatea”

Mediile politice au lansat de mai mult timp ipoteza candidaturii lui Gheorghe Falcă pentru un post de prim-vicepreşedinte în PDL. Chiar dacă, până acum cel puţin, Gheorghe Falcă nu şi-a făcut publică dorinţa de a candida pentru o asemenea poziţie în partid, surse din interiorul PDL Arad susţin că el este interesat de această funcţie.

Alegerea lui Gheorghe Falcă în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului ar veni ca o recompensă pentru rezultatele pe care el şi organizaţia PDL Arad le-au obţinut în alegeri, începând din anul 2004 şi până în prezent.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a spus, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu are o informaţie oficială legată de candidatura lui Gheorghe Falcă.

,,Deocamdată este o variantă, vom vedea care este şi realitatea, pentru că sunt 5-6 nume care pot fi vehiculate pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Funcţiile la noi în partid se obţin prin vot. Candidaturile se depun, nimeni nu poate fi obligat să-şi depună candidatura. Eu nu pot spune, de pildă, îl propun pe Ioan Nelu Botiş pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Dacă Ioan Nelu Botiş îşi doreşte funcţia de prim-vicepreşedinte îşi depune candidatura, sau dacă Ioan Oltean vrea să fie preşedintele partidului, îşi depune candidatura, îşi pregăteşte moţiunea necesară. Deocamdată, nu am nicio informaţie legată de colegii mei. Am colegi care pot să fie vicepreşedinţi sau prim-vicepreşedinţi, dar nu am deocamdată o asemenea informaţie. Abia suntem la început, lăsaţi-ne să adoptăm statutul, să vedem care sunt condiţiile, şi pe urmă, probabil că vor putea candida”, a precizat Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5