Ioan Deneş: Voi fi partenerul tuturor celor care își doresc gestionarea corectă, durabilă și responsabilă a pădurilor și apelor țării

Senatorul Ioan Deneş, propus să preia portofoliul de ministru al Apelor şi Pădurilor, susţine că vrea să fie un partener al tuturor celor care îşi doresc gestionarea corectă, durabilă și responsabilă a pădurilor și apelor țării, domenii vitale pentru viitorul românilor.

“Cel mai greu lucru de obținut, în activitatea politică și administrativă, este încrederea cetățenilor și a colegilor alături de care îți desfășori activitatea. În toată activitatea mea, m-am ghidat după principiul de a nu înșela niciodată încrederea care mi-a fost acordată. Deoarece, la propunerea colegilor, am fost propus să ocup funcția de Ministru al Apelor și Pădurilor, vreau să le mulțumesc tuturor și să îi asigur de faptul că, prioritatea mea este să gestionez acest domeniu în interesul românilor și al României.

Vreau să fiu și voi fi partenerul tuturor celor care își doresc gestionarea corectă, durabilă și responsabilă a pădurilor și apelor țării. Doar a acestora! Domeniile, care intră în responsabilitatea ministerului, sunt resurse vitale pentru viitorul românilor și voi face tot ceea ce ține de mine să îl gestionăm în beneficiul viitoarelor generații”, a declarat senatorul Deneş, pe o reţea de socializare.

Demnitarul bistriţean a precizat că cel mai greu lucru de obţinut este încrederea cetăţenilor şi a colegilor şi că se va apela şi la expertiza fostului ministru Doina Pană.

“Apreciez munca, activitatea și rezultatele muncii doamnei Ministru Doina Pană și mă voi folosi de expertiza domniei sale pentru a asigura o administrare corectă a acestui domeniu important,inclusiv prin îmbunătățirea legislației. Acesta a fost mandatul încredințat de colegii mei, asta așteaptă românii de la mine și nu le voi înșela încrederea. Doamne ajută!”, a mai menţionat parlamentarul bistriţean.

Comentarii

10/01/18 10:32
Iovan

Sa nu uitam ca Denes este din aceeasi gasca cu Ciprian Ceclan, sub-prefectul care tage sfori pentru distrugerea raului Bistrita prin regularizare comunista.

10/01/18 10:33
Iovan

Sa nu uitam ca Denes este din aceeasi gasca cu Ciprian Ceclan, sub-prefectul care tage sfori pentru distrugerea raului Bistrita prin regularizare comunista.

10/01/18 22:19

Ce spuneţi dacă rămâne doar la faza de "propunere"? S-ar putea să fie un "fâs"!

11/01/18 00:47
Ideie ...

Ce calificare aveti stimate domn ? De ce nu va vedeti mai bine de un domeniu in care aveti scoala si calificare, ca se duce dracului de rapa toata tzara asta cu "conducatori " pusi aiurea , pe criterii chiar politice , dar fara calficarea necesara in domeniul respectiv !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5