Ioan Deneș a preluat portofoliul Apelor și Pădurilor de la Doina Pană

Bistrițeanul  Ioan Denes a preluat portofoliul Apelor și Pădurilor de la fostul ministru Doina Pană , care i-a urat mult succes în noua funcție și l-a asigurat de întreg sprijinul în calitatea ei  de deputat în Parlamenul României.

Preiau astăzi un portofoliu extrem de important pentru România. Înființarea acestui minister a fost considerată o prioritate națională, tocmai de aceea ea se regăsește în Programul de Guvernare încă de la început. Prioritățile mele imediate se referă la gestionarea eficientă și durabilă a acestor domenii esențiale, prin dezvoltarea sistemelor de monitorizare a trasabilității lemnului, combaterea tăierilor ilegale, punerea sub protecție a pădurilor virgine și, bineînțeles, managementului apelor și al riscului la inundații. Voi fi partenerul tuturor celor care își doresc gestionarea corectă, durabilă și responsabilă a apelor și pădurilor din România, însă toleranța mea va fi zero față de cei care încalcă legea. Îi mulțumesc pentru întreaga activitate doamnei ministru Doina Pană și sunt convins că va fi un real sprijin pentru noi în Parlament”, a declarat ministrul Ioan Deneș pentru .

Imediat după semnarea protocolului de predare-primire, noul ministru a dorit să viziteze fiecare birou din instituție, pentru a cunoaște angajații. Ulterior, programul demnitarului prevede ședințe de lucru cu reprezentanții conducerii Ministerului.

Comentarii

31/01/18 12:43
Comentator

Si... la care "dascal "... urmeaza s-o lase "mostenire " ... ( nici macar din sistemul silvic ... unde ar fi catusi de putin pe ... " acasa " ... ) ?!

31/01/18 14:47

Avem cu ce ne mândri, ministrul „ploilor”. Am avut ministreasa ”Fă”, acum avem pe ”Bă”

09/02/18 12:53
Comentator

Stati linistiti, ca... doar... " portofoliul"... nu altceva ! Toti inginerii silvici, cu inalte studii si calificari... sunt "apa de ploaie " pe langa domnia sa... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5