Senatorul Ioan Deneş, propus pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat a decis să-l propună pe senatorul Ioan Deneş pentru a prelua portofoliul de ministru al Apelor şi Pădurilor, vacantat după demisia Adrianei Doina Pană. Anunţul a fost făcut de liderul PSD, Liviu Dragnea, luni seara, la finalul şedinţei.

                Parlamentarul bistriţean (n. 13.04.1968, Spermezeu) este absolvent al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca – Tehnologia Construcţiilor de Maşini. Acesta a lucrat ca profesor, la Beclean, iar apoi a fost director comercial la Profing SRL Beclean şi Termotec SRL Dej, iar din 2012 este senator, când a fost ales pe listele USL. Ioan Deneş a trecut la PSD în 2014, după mai bine de 13 ani petrecuţi la liberali, asta după ruperea Uniunii Social Liberale.

         Din 2000 deţinut funcţiile de consilier local la Beclean, consilier judeţean, ulterior de senator. În plan politic este vicepreşedinte în Biroul Permanent Judeţean al PSD Bistriţa-Năsăud.

*** 

Premierul Mihai Tudose a anunţat că va trimite marţi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, propunerea pentru conducerea Ministerului Apelor şi Pădurilor.

Comentarii

11/01/18 00:53
Ideie ...

Azi, maine, toti ministrii vor fi din randul profesorilor... dupa cum se vede. Punem "popa" sef la doctori, punem profesor sef la "placinte "... papucar la agricultura si agricultori la industrie si asa mai departe. De aceia merge tzara asta ca dracu !
Domnilor politruci, chiar nu aveti oameni calificati pe domeniile pe care trebuie sa le adminitrati si sa le conduceti ? Puneti domnilor pe fiecare , acolo unde se pricepe si este calificat ! Lasati domnilor profesorii la Ministerul Educatiei si/sau al Culturii... eventual... silvicultorii la silvicultura, agricultorii la agricultura si asa mai departe... ca se duce dracului tzara aasta !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]