Ioan Moniţa: ALDE şi Pro România şi-au unit forţele. Suntem o echipă tânără, care am demonstrat!

Primarul Ioan Moniţa a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, fuziunea dintre ALDE şi Pro România şi constituirea unei noi formaţiuni politice, Pro România Social Liberal.

„Noi, cei de la ALDE, împreună cu cei de la Pro România am luat decizia de a ne uni forţele. Duminică au avut loc trei congrese, al ALDE, al Pro România şi congresul de unificare. Partidul nou rezultat în urma acestei fuziuni prin absorbţie se numeşte Pro România Social Liberal. Până când instanţele competente vor decide asupra acestei chestiuni, la alegerile parlamentare din 6 decembrie vom candida sub sigla Pro România. Toţi cei care iubiţi ALDE şi Pro România vă invităm să ne căutaţi şi ne veţi găsi în Pro România. Avem câteva atuuri extraordinare. Atât cei de la PSD, cât şi cei de la PNL se laudă cu performanţele lor. Toate performanţele liberalilor se leagă de Călin Popescu Tăriceanu din perioada 2004-2008, un guvern de mare succes, iar performanţele PSD, de Guvernul Ponta. Conjudeţenii au varianta de a-i alege pe cei mai performanţi prim-miniştri împreună cu echipele lor. La Bistriţa suntem o echipă tânără, care am demonstrat în cariera noastră că am făcut lucruri bune. Plecăm cu mare încredere şi sperăm că cetăţenii judeţului vor alege cu mintea de data aceasta”, a declarat Ioan Moniţa.

         Cristian Codărean a menţionat că a fost oficializată astfel o relaţie, un parteneriat care a fost şi la alegerile locale, discuţiile fiind de luni bune iniţiate. „La Pro România există uşa deschisă pentru oricine dacă are coloană vertebrală”, a menţionat Cristi Codărean.

         Pro România are şapte primari la nivelul judeţului, plus consilieri judeţeni şi locali. Organizaţia Judeţeană este condusă de Grigore Timoce, urmând să fie organizate alegeri după finalizarea demersurilor juridice.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5