Ioan Oltean: „ Cred că Geoană, în disperare de cauză, s-a înregistrat în baie”

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, îl acuză pe liderul PSD, Mircea Geoană, că furnizează mass-media înregistrări audio pe care le regizează în „baie”.

Reacţii lui Oltean vin, după ce presa a relatat despre o înregistrare, postată pe un site, care ar reproduce discuţiile purtate de Mircea Geoană cu membrii PSD Maramureş, într-o întâlnire de la sfârşitul lunii august. Potrivit înregistrării, Mircea Geoană susţine că Traian Băsescu "se prăbuşeşte", Crin Antonescu stagnează în sondaje, iar Sorin Oprescu "nu este periculos".

„Cred că Geoană în disperare de cauză s-a înregistrat în baie şi a dat publicităţii înregistrarea, pentru a-şi face popularitate, în plus. Nu am decât un sentiment de milă, pentru că un om politic poate să recurgă la asemenea mijloace pentru a-şi mări popularitatea”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul PD-L Ioan Oltean.

Potrivit liderului judeţean PDL, se pare că Mircea Geoană a intrat în panică în ultimul timp din moment ce intoxică presa, sistematic, cu aşa-zise înregistrări.

La rândul său, Biroul de presă al PSD a transmis un comunicat, în care se arată că social-democraţii condamnă ,,cu fermitate" modul în care se încearcă deturnarea dezbaterii publice şi atacarea PSD. PSD menţionează că nu conţinutul discuţiilor este o problemă, ci modul în care astfel de înregistrări ajung în spaţiul public şi sunt folosite în bătălia politică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5