Ioan Oltean: Emil Boc ar putea fi premiat pentru curajul reformelor aplicate

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, susţine că premierul Emil Boc ar trebui premiat pentru curajul de care a dat dovadă în aplicarea reformelor propuse în vederea ieşirii României din recesiune. Demnitarul bistriţean nu ştie cine ar trebui să-i pună coroniţa de lauri sau de spini lui Emil Boc, dar este sigur că primul-ministru este pe podium, fapt care l-a reconfirmat şi în fruntea PDL.

“Trebuie să subliniez încâ o dată rolul premierului Emil Boc care ar putea fi premiat, pentru curajul pe care l-a avut în această luptă, în această aplicare a reformei, a programului de guvernare”, a menţionat Ioan Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, “ieşirea din recesiune nu este o constatare a PDL, nu este o constatare a Guvernului, ci a unui institut de specialitate, care o face în temeiul unor baze concrete, verificabile”. În aceste condiţii, în ciuda Opoziţiei şi a comentatorilor răuvoitori de la Antena şi Realitatea, România are toate premisele ca această creştere economică să se repete şi pe parcursul viitoarelor trimestre, ajungând la 1,5% la finele anului.

“Este un rezultat incontestabil ar Guvernului Boc, este un rezultat al actualei guvernări, a PDL şi a partenerilor săi, care după un an de reforme care au pus în dificultate guvernarea, după un an de reforme care nu au fost deloc atractive, nici pentru populaţie nici pentru cei care le-au aplicat, iată că suntem în situaţia când mugurii acestor rezultate încep să se vadă”, a menţionat secretarul general al PDL, reiterând meritele premierului Boc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5