Ioan Oltean: Vă asigur că ce a fost mai greu a trecut. Salariile vor creşte din 2011, iar pensiile nu vor scădea cu niciun leu

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL B-N, deputatul Ioan Oltean, a declarat, joi, în cadrul Conferinţei municipale de alegeri, că PDL străbate cea mai grea perioadă a existenţei sale, dar ce a fost mai greu a trecut. Oltean a mai spus că începînd cu 1 ianuarie 2011, salariile vor creşte, iar pensiile vor rămâne la acelaşi nivel, menţionând că acestea nu vor fi diminuate.

,,PDL străbate în mod absolut cert cea mai grea perioadă a existenţei sale, existenţă plină de tensiuni, plină de contestaţii, de angajamente şi plină de reforme.Vă asigur că ce a fost mai greu, a trecut, şi că ceea ce urmează de acum încolo nu poate să aibă dificultatea de până acum. Salariile se vor majora din 2011, iar pensiile nu vor scădea cu niciun leu. E adevărat că se va menţine pensia la nivelul de acum, dar în mod cert nu va scădea. (...) Este foarte important că, în ciuda revoltelor, uneori absolut justificate, populaţia în marea ei majoritate s-a manifestat în sensul susţinerii Guvernului Boc”, a spus vicepreşedintele PDL.

Oltean a mai spus că reformele demarate de PDL, în ciuda faptului că sunt reforme profunde şi necesare, au produs şi daune de imagine partidului, şi implicit premierului Emil Boc, preşedintele PDL. El a cerut democrat-liberalilor să fie solidari, să fie alături de Emil Boc.

,,Reformele demarate de PDL sunt reforme profunde, dar aceste reforme au produs şi daune de imagine partidului şi premierului Emil Boc. De aceea este nevoie mai mult ca oricând ca partidul să fie solidar, să fie alături de premierul Emil Boc, să conştientizeze că reformele demarate sunt reforme absolut obligatorii şi necesare, că România nu mai putea să continue fără aceste reforme. E adevărat că e un set de reforme care bulversează întreaga Românie şi aceste reforme ar fi trebuit demarate pe rând, iar peste aceste reforme s-a abătut şi criza care nu a fost generată de Guvernul Boc. Suntem într-un fel sau altul, la capătul acestor reforme, în sensul că ele în cea mai mare parte au fost luate, urmează ca în 2012, acestea să producă efecte pozitive asupra vieţii cetăţenilor”, a concluzionat Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5