Radu Moldovan: ,,Omul gras este Guvernul mafiot PDL”

Traian Băsescu vorbea de omul gras şi făcea referire cu cinism la omul necăjit. Eu cred că acest om gras este de culoare portocalie, l-a creat preşedintele Traian Băsescu, se numeşte PDL şi toate firmele clientelare ale PDL. Omul gras este Guvernul mafiot PDL, care în această perioadă grea cheltuie în continuare bani cu nemiluita pentru comisioane electorale, a comentat deputatul PSD Radu Moldovan, măsurile anunţate de preşedintele Traian Băsescu, şi anume că salariile bugetarilor se vor reduce cu 25%, iar pensiile şi ajutorul de şomaj vor scădea cu 15 procente.

Radu Moldovan este de părere că situaţia anunţată de Traian Băsescu este rezultatul a şase ani de guvernare de dreapta, şi i-a reamintit preşedintelui că a susţinut atât Guvernul Tăriceanu cât şi Guvernul Boc. De asemenea liderul judeţean PSD i-a avertizat şi pe cei din mediul privat că nu vor avea un trai mai bun, chiar dacă măsurile anunţate de preşedinte nu îi vizează în mod direct.

,,Aş vrea să îi reamintesc preşedintelui Băsescu, că acest om gras este condus de el, de peste şase ani. Boc, Blaga, Videanu, Udrea, aceştia sunt oamenii graşi care stau ca o carapace mafiotă pe tot ce înseamnă România şi români. (…) Cred că este nedrept ca domnul preşedinte - premier Traian Băsescu să vină să ne spună, că voi, nemernicii de bugetari, trebuie să decontaţi nota de plată a mafioţilor din PDL şi din Guvernul Boc”, a spus preşedintele organizaţiei judeţene PSD B-N.

Purtătorul de cuvânt al PSD a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă va da dovadă de solidaritate, însă nu va fi complice la ,,genocidul social al preşedintelui”, şi va fi alături, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean, de mişcarea sindicală.

,,Liderii de sindicate, care de 1 Mai, au stat ascunşi, acum am văzut că sunt disperaţi, încep să fie radicali, că vor ieşi în stradă, că mor românii de foame. Cred că sunt disperaţi că nu mai pot coordona sindicatele, pentru că ne îndreptăm spre o situaţie disperată. (…) Nu am orgolii în astfel de momente şi PSD, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean va fi alături de mişcarea sindicală, şi suntem dispuşi să participăm la discuţii cu sindicatele, suntem solidari cu situaţia grea a oamenilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Radu Moldovan.

Comentarii

11/05/10 00:52
Rares

Nu mi se pare normala atitudinea de prost gust fata de Elena Udrea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5