Deputatul Moldovan: PSD nu va vota niciun fel de premier propus de Băsescu

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, deputatul Emil Radu Moldovan, susţine că formaţiunea pe care o reprezintă nu va vota favorabil nicio propunere de prim-ministru făcută de preşedintele Traian Băsescu, chiar dacă acesta ar proveni din rândul independenţilor. Deputatul Radu Moldovan a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că varianta premierului independent este „o vrăjeală”, deoarece Lucian Croitoru sau Mihai Tănăsescu, dincolo de competenţele profesionale, sunt „nişte slugoi” ai preşedintelui.

În schimb, social-democraţii consideră că sunt pregătiţi să preia guvernarea şi să propună un nou proiect pentru România. „Ne interesează să plece toată lumea de la PD-L. Schimbarea lui Boc cu un alt Boc, poate de altă statură, nu ar aduce un plus pentru România şi români. (…) PSD are soluţii. Vrem să reparăm greşelile şi să propunem construcţia unui nou proiect de guvernare”, a declarat Radu Moldovan.

În opinia liderului PSD BN, actualele discuţii legate de nominalizarea unei noi echipe guvernamentale reprezintă „doar o luptă în cercurile PD-L”. „Asistăm la o terapie în grup în PD-L. Preşedintele nu are nicio reţinere să spună că-l interesează relansarea PD-L, chiar dacă, conform Constituţiei, nu are voie să participe la aceste activităţi. În PD-L lupta e ca-n haită, e o bătălie foarte cruntă şi nu reuşesc să se pună de acord”, a mai spus deputatul Moldovan. Potrivit acestuia, adevărata agendă a preşedintelui Băsescu şi a premierului Boc ar trebui să ţină cont de închiderea a 71 spitale, 20 de instanţe de judecată, concedierea a 2000 profesori universitari şi trimiterea în şomaj a peste 10.000 angajaţi din CFR şi minerit.

Comentarii

19/02/11 18:44
Eu,

Ca in Egipt n-o sa fie niciodata in Romania. Adica in toate orasele sa iasa peste 1000 de oameni. Si ponta n-ar trebui sa se creada stapanul lumii. Va spun un sondaj realizat in Cluj-Napoca prin ianuarie 2011 (nu stiu daca a fost dat publicitatii, dar stiu ca e foarte aproape de realitate):
PDL=60 %
PNL=20 %
UDMR=15%
PSD=3%
Altii (inclusiv PRM) aveau restul de 2%
Asta spune foarte multe despre parerea clujenilor in legatura cu pesedeul. Si PSD n-a avut acest procent atat de mic atunci cand inca activa grupul de la Cluj, aveau cam 15-16%. Dar dupa ce i-au inlaturat din conducerea PSD ca pe ultimii oameni, majoritatea clujenilor au inceput sa urasca PSD-ul. Si pot sa spun ca si eu fac parte din categoria asta de clujeni. Nu era grupul de la Cluj un grup genial dar era respectat.
Mai in toate judetele pdl 50-60 %,sondaj corect nu ca la antene si realitatea iar psd ,..in libera cadereeee.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5