Ioan Oltean si Cristian Florian in comuna Sant

Ioan Oltean şi Cristian Florian, candidaţii Alianţei România Dreaptă pentru Colegiul 3 Camera Deputaţilor, respectiv Colegiul 2 Senat au vizitat, în cursul săptămânii trecute, comuna Şanţ.

La încheierea întâlnirilor cu alegătorii, în prezenţa unui public numeros de susţinători şi simpatizanţi ai Alianţei România Dreaptă, primarul comunei Şanţ, Ioan Szabo, a declarat:

„A fost o acţiune deosebită pentru comunitatea din Şanţ, i-am primit din toată inima pe domnul deputat Ioan Oltean, pe domnul Cristian Florian şi nădăjduim că, pe 9 decembrie 2012, vom realiza un lucru extraordinar în dreptul comunităţii noastre. Am încredere în gândul bun pe care îl au oamenii, vor vota cu inima, se încred în ARD, se încred în domnul Ioan Oltean, se încred în tot ce a făcut pentru comunitatea noastră ca deputat. Nădăjduim că va fi în continuare un pilon de sprijin pentru a îndeplini anumite obiective la noi în comunitate. Avem nevoie de sprijinul lui, avem nevoie de ajutorul tuturor oamenilor de bine pentru a schimba faţa comunei Şanţ.”

La rândul său, Constantin Ieronim, unul dintre locuitorii comunei prezent la întâlnirea cu candidaţii Alianţei România Dreaptă, a declarat: „Domnul Ioan Oltean ne-a sprijinit foarte mult, în foarte multe probleme. Sperăm să ne sprijine în continuare în Parlamentul României. Oamenii din Şanţ vor vota din inimă pe 9 decembrie 2012, vor vota cu Ioan Oltean.”

Sursa: Departamentul de imagine şi comunicare ARD BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5