Ioan Ţintean, despre Băsescu: Un urmaş venerabil al lui Trotki şi Lenin

Deputatul PNL Ioan Ţintean a criticat în cadrul unei conferinţe de presă atitudinea preşedintelui Traian Băsescu, şi a celor de la PDL, vizavi de Regele Mihai şi Casa Regală. Liberalul l-a numit pe Traian Băsescu ,,un urmaş venerabil al lui Trotki şi al lui Lenin”.

,,S-a văzut clar că deşi, pe de o parte, condamni comunismul cu surle şi trâmbiţe pe de altă parte, îţi demaşti faţa şi arăţi că nu eşti decât urmaşul venerabil al lui Trotki şi al lui Lenin, şi că nu poţi să înţelegi nişte simboluri care au ţinut faţa României în Europa, ani buni”, a afirmat Ioan Ţintean.

Liderul judeţean PNL B-N a mai spus că cei din PDL nu înţeleg nimic, nici măcar rolul Casei Regale - ,,o poartă de intrare şi de contact a României”.

,,Cei de la Putere, şi mai ales PDL, nu au înţeles nimic, şi anume că pentru România, Casa Regală înseamnă mult şi înseamnă contacte sigure, într-un joc de cuvinte, drept la ţintă, adică are relaţii directe cu marile puteri, cu marile case regale din Europa, şi este în continuare, o poartă de intrare şi de contact a României în toate cele cu Europa”, a explicat Ioan Ţintean.

În ultimele declaraţii ale lui Traian Băsescu, Regele Mihai nu mai este decât un ,,biet ex-rege”. În ceea ce-l priveşte pe Principele Radu, şeful statului a spus că acesta habar nu are de Constituţie şi că face parte dintr-un joc politic generat de Dan Voiculescu, PSD şi PNL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5