Ioan Turc: Am vorbit cu oamenii din Unirea și le-am ascultat nemulțumirile!Primăria să fie în slujba cetățeanului!

Am vorbit cu oamenii din Unirea și le-am ascultat nemulțumirile. De la iluminatul public la semaforizare, acești oameni au cerințe simple: să se facă investiții pentru cetățean, eficiente și stabile.
Cu banii investiți în Pârtia Cocoș, putea fi rezolvată o bună parte din problemele pe care Bistrița le are. Totuși, bistrițenii privesc cum pe o pârtie pustie există lumină, iar pe stradă, seara, este beznă.
Timp de 12 ani, s-a bătut pasul pe loc. Ce ne lipsește să urnim lucrurile pentru Bistrița? O administrație performantă.
Vom face din Bistrița un oraș cu perspectivă, un oraș care să țină oamenii acasă. Banii nu vor mai rămâne blocați în investiții care durează ani pentru ca, după o lună, două de la inaugurare, să fie doar un alt proiect eșuat.
Și la Bistrița #SePoate ca Primăria să fie în slujba cetățeanului!

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

Comentarii

21/09/20 11:19

İată în sfârşit, un candidat care îşi doreşte să-l votăm ca Primar al Bistriţei, fără ca noi votanţii să cunoaştem unele DATE ELEMENTARE despre el, ca de exemplu:
* Ce studii are? Undea absolvit şcoala generală? Dar şcoala profesională? Dar (eventual) liceul? Care a fost primul loc de muncă şi pe ce funcţie a fost angajat? Care a fost activitatea sa profesională (ce funcţii a ocupat ?) dela prima angajare şi până azi? Care este MESERIA sa DE BAZĂ (nu Ocupaţia-!!!) înscrisă în Cartea demuncă?
La ce vârstă a absolvit liceul? Câţi ani avea când a terminat vreo Facultate !!!???
*Poate află cineva (poate chiar Presa Liberă) şi ne informează şi pe noi, poporul votant. Sau… nu ? Mulţumim anticipat.

21/09/20 13:43
Radu

După 3 mandate de administratie PSD-istă cu Ovidiu Cretu la butoane, in care orasul Bistita a ajuns la faima nemeritată de a fi considerat „Caracalul Ardealului” „Caracalul Ardealului”, este nevoie de o schimbare profundă pe 27 septembrie. Ioan Turc- Președintele PNL Bistrița-Năsăud poate fi o bună alternativă pentru primăria Bistrita, având in vedere că programul său electoral are in vedere corectarea aberatiilor din perioada administratiei Cretu. Ioan Turc este singurul candidat care are in programul sau electoral o reformă a administratiei locale, pornind de la dimensionarea corectă a aparatului primăriei, numeric și profesional, în vederea îndeplinirii obiectivelor instituției. Incă din 2018 el declara: ”Dacă pleacă cumva cel mai mare angajator, rămâne primăria cel mai mare angajator din oraș. Nu se poate. O instituție publică nu trebuie să fie altceva, cuib, pepinieră, incubator”.
De asemenea, Ioan Turc este singurul care are o viziune clară cu privire la perspectivele invătământului superior tehnic la Bistrita, care are nevoie de un campus universitar modern, unde să poată fi desfăsurată o activitate didactică performantă si o activitate de cercetare-inovare specifică facultătilor din domeniul politehnic chiar in interiorul extensiei Bistrita a UTCN.
Referitor la CV-ul lui Ioan Turc, trebuie spus că acesta este un intelectual si un liberal autentic, care pe vremea lui Crin Antonescu s-a opus aliantei USL dintre PNL si PSD. Pentru mai multe detalii vezi: https://timponline.ro/ioan-turc-pnl-bistrita-nasaud-e-%E2%80%9Evarza%E2%...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5