Ioan Turc: Dezvoltarea comunităţilor locale nu poate fi lăsată la ruleta unui partid politic iresponsabil, aşa cum este PSD

          Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că România se află într-o criză politică care se suprapune cu o situaţie economică grea, fiecare zi în care guvernul minoritar al PSD rămâne la guvernare adâncind problemele economice ale ţării.

„Trăim pe datorie, împrumutăm bani într-un ritm ameţitor, dar tot nu avem bani. Bugetele oraşelor, inclusiv bugetul municipiului Bistriţa a fost drastic amputat, din cauza politicilor votate împotriva comunităţilor locale pe care le-a promovat PSD. Diminuarea cotelor din impozitul pe venit şi suportarea 100% din bugetul local a drepturilor asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav şi a indemnizaţiilor persoanelor cu handicap grav au diminuat şi bugetul municipiului Bistriţa. În acest context, cred că viitorul guvern are obligaţia de a îndrepta urgent aceste dezechilibre. Dezvoltarea comunităţilor locale nu poate fi lăsată la ruleta unui partid politic iresponsabil, aşa cum este PSD”, a declarat Turc.

Liderul liberalilor bistriţeni a menţionat că „aşa cum arată astăzi lucrurile, doar un om foarte curajos ar intra cu şanse reale în competiţia pentru câştigarea municipiului Bistriţa”. „Latura obiectivă a acestei probleme este lipsa acută a banilor, nu că atunci când ar fi fost bani administraţia PSD ar fi făcut ceva. S-ar vedea banii ăştia în investiţii care să ajute oraşul. Începem să ne gândim la viitor”, a adăugat Ioan Turc. 

Comentarii

30/08/19 15:27
Vizitator

In cele trei mandate de primar Cretu a avut un comportament de vătaf, considerând orasul Bistrita ca pe propria lui mosie.
Astfel, in urmă cu cativa ani Cretu le explica celor din Slătiniţa că pentru introducerea apei potabile in localitatea lor, dacă investiţia respectivă s-ar face cu banii colectaţi din impozite şi taxe ar fi nevoie de vreo 50 de ani pentru a strange suma. Si nu-i prima data când Creţu debitează o asemenea idioţenie, care-i trădează mentalitatea de vătaf. Iata un argument similar invocat mai recent de Cretu in legatura cu podul din Ghinda: „dacă s-ar aduna timp de 20 de ani bani din impozitele plătite de cei din Ghinda nu ar ajunge ca să li se facă un pod”, ceea ce demonstreaza ca omul are aceasta mentalitate si nu a inteles niciodata rolul administratiei in dezvoltarea armonioasa a tuturor localitătilor componente ale unui oras. Si cu toate astea, prostimea l-a votat de 3 ori ca primar .
Vezi: https://timponline.ro/sfatul-uluitor-primarului-cretu-copiii-slatinita-c...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5