Ioan Turc îl acuză pe liderul TSD Bistriţa că smântâneşte banul public!

Liderul liberal Ioan Turc a atras atenţia, în cadrul unei conferinţe de presă, asupra faptelor de care se ocupă „un tânăr om politic” din Bistriţa, Adrian Solcan, preşedintele TSD Bistriţa şi „consilierul viceprimarului Cristian Niculae şi omul care se ocupă de pagina de facebook a domnului Niculae”.

         „Domnul Solcan este una dintre puşculiţele PSD, ne oferă o mostră din comportamentul politic străvechi al PSD, acela de a smântâni banul public. Domnule Solcan, ce turism promovaţi în Şintereag, pentru că a intrat în contul Asociaţiei pe care o conduceţi o frumuşică sumă – 553.000 lei. Ce turism faceţi la Monor, ce turism promovaţi la Mărişelu? Ce turism promovaţi la Sânmihaiu de Câmpie? Domnule Radu Moldovan, cu girul cui bate domnul Solcan la uşile primarilor din acest judeţ?Ce se întâmplă cu aceşti bani, unde ajung aceşti bani? Este doar vârful aisbergului, este doar o mică mostră despre ceea ce face PSD. Fenomenul este mult mai amplu şi-l vom aprofunda. Inclusiv anumite treceri ale unor oameni politici, de la dreapta la stânga, au legătură cu smântânirea banului public. Domnule Radu Moldovan, luaţi mâna de pe banul public. Este un avertisment serios pe care vi-l adresez.

         Suntem un judeţ cu probleme, nu mai jumuliţi bugetele unor comunităţi amărâte care nu sunt în stare să-şi plătească nici curentul electric. Este absolut reprobabil ceea ce faceţi şi domnului Adrian Solcan îi transmit să aibă mare grijă de asemenea comportamente pentru că ele deschid calea unei relaţii mai apropiate cu procurorii. Să fie foarte atent, să nu ia din comportamentul vechilor săi tovarăşi din PSD", a declarat Ioan Turc. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]