Ioan Turc: Oraşul este foarte murdar. Viceprimarul îl priveşte de sus, de pe afişe

Ioan Turc a reclamat, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că municipiul Bistriţa „este foarte murdar”, fiind „foarte multă mizerie”, fapt care nu se întâmpla atunci când salubritatea era deservită de două companii locale, Urbana şi Codrişor.

          „Ne-am încălţat cu un operator pe care l-a găsit PSD, undeva, în România, l-a adus în judeţ, în municipiul Bistriţa, îl slugăresc toate administraţiile locale, care colectează taxe speciale. (...) Colectăm aceste taxe în beneficiul unui operator privat. Discutam cu primari şi viceprimari ai PNL care umblau prin teritoriu, pe străzi, cu pubele şi cu saci în beneficiului operatorului privat, dar curăţenie nu avem. Am mai transferat şi aproape 3 milioane de lei de la transportul public la serviciul de curăţenie. Am luat bani de la o subvenţie şi i-am pus la alta ca să nu avem curăţenie, aşa cum se vede în momentul când ieşim şi privim oraşul, oraşul pe care domnul Niculae îl priveşte de sus de pe foarte multe panouri, uitându-se cu foarte mulţi ochi, dar nevăzând nimic”, a declarat Ioan Turc.

Comentarii

29/02/20 15:49
vizitator

Este nevoie vitală de o schimbare dupa trei mandate de administratie PSD-ista in care aberatiile primarului Cretu au facut ca orasul Bistrita sa fie considerat „Caracalul Ardealului”. De aceea, este foarte important ca fortele de dreapta să lase orgoliile de-o parte si să realizeze o alianță electorală formată din PNL, USR-PLUS si PMP, capabilă să câstige atât alegerile locale cât si parlamentare, fie anticipate , fie la termen.
In acest sens, trebuie avut in vedere că Ioan Turc- Președintele PNL Bistrița-Năsăud, a anuntat inca din 2018 programul său de guvernare locală, care cu completările celorlalte partide de dreapta ar putea fi punctul de plecare intr-un demers electoral pentru „Bistrita normală” :
https://timponline.ro/ioan-turc-depus-candidatura-partid-primaria-bistrita/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5