Ioan Turc: PNL propune un sistem Alertă copil pentru căutarea minorilor dispăruți

Preşedintele PNL BN, Ioan Turc,  susţine că această creştere a nivelului de violenţă din societate, îndeosebi asupra copiilor, trebuie să ne conducă la găsirea cauzelor acestui fenomen, şi anume faptul că „PSD a slăbit forţa poliţiei prin subfinanţare, prin amestecul grosolan în activitatea acestei instituţii”, dar şi prin tolerarea corupţiei din sistem

          Turc a menţionat că liberalii au propus abrogarea legii recursului compensatoriu, asta pentru că „PSD a readus în stradă circa 20000 de infractori periculoşi în mai puţin de doi ani”.

          „Propune trei proiecte legislative pe care solicităm să fie dezbătute în regim de urgenţă. Primul este „Alertă copil”, care reglementează implicarea cetăţenilor şi a mass-media în efortul de căutare a copiilor dispăruţi. Doar în acest an, peste 28000 de dispariţii de minori au fost sesizate Poliţiei. Informaţiile despre copii dispăruţi vor fi transmise prin SMS cu anumită arie de căutare şi prin mass-media. De asemenea, printr-o modificare a Codului Penal, PNL propune închisoare pe viaţă pentru infracţiunile de omor săvârşite cu violenţă îndeosebi asupra femeilor şi copiilor. Nu în ultimul rând, propunem reglementare măsurii executarea la domiciliu a pedepsei prin supraveghere cu brăţară electronică”, a declarat Turc.

Comentarii

06/10/19 18:02
cititor

Domnilor politruci de toate felurile, initiati o lege prin care sa se modifice Codul penal si pentru rapirea copiilor, traficul de carne vie , prostitutie , droguri si arme... sa se instituie pedeapsa cu moarte prin spanzuratoare in public .
Va garantez eu ca n-o sa " spanzuram " mai mult de 5-10 derbedei... o sa le intre spaima-n cioante si ori fug toti din Romania, acolo unde tzarile au " sate fara caini " ... ori le intra dr.acu-n cioante si se debaraseaza de astfel de " apucaturi " .
De mila cui "plangeti " sau faceti in nadragi de spaima ??? Vreti sa fie ordine in Romania sau ba ? Dati-le " mana libera " celor de la Politia Nationala, Jandarmerie si Armata sa-si faca treaba ... sa coopereze si sa " taie-n carne vie " !
Aveti incredere in ei , inarmati-i asa cum trebuie, dati-le todarile necesare de interventie eficienta si NU MAI SARITI CU PROCURORII PE EI " CA ULII PE GAINA " , atunci cand aceste forte mai " scapa cate un glontz " si mai impusca cate un derbedeu ori mai " capalesc " pe cate unul cu bota de-l iau toti dr.acii... ca nu degeaba o fac ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5