Ioan Turc (PNL B-N): Deputaţii Pană, Suciu şi Iurişniţi nu au susţinut majorarea alocaţiei pentru copii la 200 lei

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc,  a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, votul acordat de deputaţii PSD - Daniel Suciu şi Doina Pană şi USR – Cristina Iurişniţi, pe proiectul majorării alocaţiilor de stat pentru copii, la 200 lei. Camera Deputaţilor a respins propunerea legislativă iniţiată de PNL, asta după ce nici în Senat nu fusese adoptată.

         „Doamna Cristina Iurişniţi s-a abţinut, însă în astfel de situaţii abţinerea este vot împotrivă. Mă refer la doamna Doina Pană care a votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii la suma de 200 lei. Mă refer la domnul Daniel Suciu care, de asemenea, a votat împotriva majorării alocaţiilor la cuantumul de 200 lei. Mă miră şi mă mâhneşte acest lucru, pentru că împotriva demagogiei, propagandei pe care PSD o face cu privire la nevoia îmbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor, atunci când pot cu adevărat să o facă se pare că ezită. Spun acest lucru cu atât mai mult cu cât doamna Iurişniţi  şi doamna Pană sunt dascăli”, a declarat Ioan Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Liderul liberal l-a vizat în declaraţiile sale şi pe deputatul Suciu care se află „în plină campanie electorală pentru obţinerea unei note de trecere la sesiunea de toamnă pe care Prefectura şi PSD încearcă să o organizeze la Sângeorz Băi”.

         Potrivit acestuia, doar deputatul Robert Sighiartău a votat pentru majorarea alocaţiei copiilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5