Ioan Turc: PNL va construi împreună cu preşedintele României. PSD va pierde pe linie, şi la locale, şi la parlamentare

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal, Ioan Turc, susţine că acest rezultat obţinut de Klaus Iohannis şi de PNL arată clar că oamenii s-au săturat de PSD. Potrivit acestuia, acest rezultat se va reflecta şi la alegerile locale şi parlamentare din 2020.

„Aşteptăm rezultatele finale, prima dată în judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru că va merge foarte repede, după care vom şti şi rezulatetul la nivel naţional. Urmează să vină voturile din Diaspora care vor îmbunătăţi semnificativ procentul preşedintelui. Apreciem că preşedintele va ajunge în jurul a 70 de procente. Mesajul este că s-au săturat de PSD, într-un mod categoric, într-un mod radical. S-au săturat de PSD într-un mod pe faţă, fără niciun fel de menajament. Se va vedea şi în judeţul nostru. Faptul că primarii PSD, mulţi dintre ei oameni vrednici, nu au mai reuşit să controleze votul în comunităţile lor, arată că oamenii s-au săturat de PSD. Numai doresc să continuie cu acest partid antiromânesc şi antinaţional şi antieuropean”, a declarat Ioan Turc.

Liderul PNL BN a menţionat că PSD ar trebui să profite de perioada de Opoziţie pentru a se reforma. „România are nevoie de un partid de stânga, a spus-o şi preşedintele. Nu are nimic cu electoratul PSD, în schimb avem ceva, şi preşedintele şi  PNL şi eu cu un PSD total nereformat, un PSD toxic, un PSD care a acaparat într-un chip nefericit această ţară”, a adăugat Turc.

Potrivit acestuia, PNL va începe să construiască, pentru că oamenii s-au săturat de poveşti frumoase, sunt foarte exigenţi şi au toleranţă zero la minciună şi demagogie. „PNL va construi împreună cu preşedintele României şi cu o majoritate parlamentară prietenoasă care va susţine o politică guvernamentală sănătoasă. Vom face autostrăzile amânate 30 de ani, vom construi spitalele, un sistem de educaţie performant, vom aduce acest judeţ în rândul judeţelor prospere din această ţară. Să nu uite bistriţenii, suntem românii cei mai săraci, judeţul cu cele mai mici venituri nete din România, nu o spun eu, o spune INS. Acesta este rezultatul politicilor PSD. Vom face din judeţ, din ţară şi din fiecare localitate ceea ce oamenii aşteaptă”, a spus Ioan Turc.

Nu în ultimul rând, lideru liberal a dat garanţii că scorul PNL se va repeta şi la alegerile locale, şi la cele parlamentare. „Cu certitudine da, vă rog păstraţi această înregistrare. PSD va pierde pe linie. PSD a pierdut pe limbă proprie, pe propria mână. PSD a făcut greşeli flagrante, PSD s-a comportat într-un mod total inexplicabil. PSD plăteşte o notă pe care factura românilor le-a pus-o pe masă şi o vor plăti şi la locale, şi la parlamentare.  Îmi asum tot ceea ce spun”, a declarat Turc.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5