Ioan Turc: Solicit administraţiei PSD a municipiului Bistriţa toate documentaţiile cu privire la pârtia de schi

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, solicită Primăriei municipiului Bistriţa să facă publice toate documentele tehnice şi financiare care vizează amenajarea pârtiei de schi din Complexul Wonderland. Acesta a subliniat inoportunitatea acestei investiţii, „ pe bani foarte mulţi şi împrumutaţi”, dar şi faptul că a fost executată foarte prost, ceea ce demonstrează că „administraţia PSD îşi bate joc de banul public”.

         „Solicităm administraţiei PSD a municipiului Bistriţa să facă publice toate documentele care au stat la baza realizării pârtiei de schi, mă refer la contracte, pentru a vedea clauzele, mă refer la studii de fezabilitate, proiectul tehnic, la sumele care decurg din toate raporturile contractuale având ca beneficiar Primăria Bistriţa şi care au legătură cu pârtie de schi”, a menţionat Ioan Turc.

         Liderul liberal a menţionat că se aşteaptă şi un raport final al Curţii de Conturi pentru a avea „o opinie cât mai corectă asupra modului în care PSD, la Bistriţa, gestionează banul public şi reprezintă sau nu reprezintă interesele comunităţii locale”.

În context, consilierul municipal Sorin Hangan a declarat că municipalitatea a semnat un contract de mentenanţă pentru utilajele care vor deservi pârtia de schi, asta în timp ce Consiliul Local a aprobat modificarea organigramei şi implicit angajarea a şase persoane care să asigure, din punct de vedere tehnic, aceeaşi funcţionare a utilajelor. „Ce să înţeleg, că angajăm persoane care se vor ocupa de mentenanţă la pârtia de schi, dar în acelaşi timp e şi un serviciu paralel. Aştept lămuriri, sper ca la prima şedinţă a CL”, a menţionat Hangan.

 

 

Comentarii

13/11/17 19:22
Comentariu

Pai, ai dumneata calitatea de organ de control... cumva ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5