Ioan Turc: „Sunt unul dintre liberali care pledez pentru ca PNL să rămână la guvernare”

Negocierile sunt în toi, iar în Partidul Na'ional Liberal, ca în orice partid, există două curente. Unul care pledează pentru ca PNL să rămână la guvernare, şi altul care pledează ca liberalii să intre în opoziţie. Liderul judeţean PNL, Ioan Turc, şi-a manifestat deschis opţiunea ca PNL să facă parte din noul guvern. „Am pledat pentru rămânerea la guvernare, în contextul în care primarii şi structurile locale fac diferenţa în bătălia politică. Un alt deziderat al nostru este păstrarea cotei unice de impozitare (…). Nu va simplu niciunui partid să gestioneze o eventuală rămânere în opoziţie. Esenţial va fi conţinutul negocierilor. Pe de altă parte, eu cred că cei din teritoriu doresc ca PNL să rămână la guvernare, şi pentru că există foarte multe investiţii în domeniu. Toţi au observat că ponderea unui partid în teritoriu dictează şi ponderea la nivel naţional”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferinţe de presă.

Ioan Turc este unul dintre liberalii care a ratat intrarea în Parlament la aceste alegeri uninominale, dar s-a declarat mulţumit de scorul obţinut de PNL. „Am reuşit la nivelul municipiului Bistriţa să ne situăm ca şi al doilea partid politic. La nivel judeţean, am depăşit media naţională, pentru prima dată din 1990 încoace”, a precizat Ioan Turc.

Cu toate că a obţinut aproximativ 8000 de voturi în colegiul 1, Turc nu a reuşit să obţină mandatul de deputat care a revenit PNL, acesta fiind luat de Ioan Ţintean. „Ştiu exact care este profilul electoratului care m-a votat. Este un electorat care transmite şi receptează mesaje. Le mulţumesc pentru girul acordat. Îi felicit pe toţi câştigătorii. Îl felicit şi pe Nelu Ţintean, şi am încredere că va ştii să reprezinte electoratul”, a concluzionat liderul judeţean PNL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5