Ionel Burduhos: Căutăm şi antrenăm CAMPIONUL la el acasă! Vezi comunele unde Profesional Fight Gym îşi deschide noi locaţii!

Clubul Sportiv Profesional Fight Gym, coordonat de Sensei Ionel Burduhos, a lansat proiectul „Căutăm şi antrenăm CAMPIONUL la el acasă”. Practic, sunt deschise mai multe locaţii în judeţ – Budacu de Jos, Lechinţa, Măgura Ilvei, Mărişelu, Prundu Bârgăului, Şieuţ, Telciu, Teaca  - unde tinerii pot să înveţe tainele sportului de contact.  Cei interesaţi pot cere informaţii la telefon 0758492041.

         „Am început deja antrenamentele la Mărişelu, Şieuţ, Telciu şi Prundu Bârgăului. Prin acest proiect ne dorim să facilităm un cadru motivațional pentru tineri, în scopul practicării sportului, cu efecte de durabilitate spre obținerea performanței în KickBoxing.Desfășurarea activităților sportive ale proiectului prezintă mai multe beneficii pe care dorim să le concretizăm, şi anume susținerea unui mod de viață sănătos prin practicarea sportului;  promovarea valorilor de disciplină, respect, echilibru și progres care sunt redate de principiile fundamentale ale artelor marțiale şi asigurarea unui cadru de evoluție a sportivilor de la practicanți amatori până la sportivi de performanță”, a precizat Ionel Burduhos.

         Potrivit acestuia, în cei 8 ani de activitate, a obținut rețeta succesului care s-a concretizat în performanțe remarcabile. Vorbim de rezultate importante ale sportivilor la competiții naționale și internaționale (medalii de aur, argint și bronz la campionatele naționale și europene), clasarea clubului PFG Bistrița în clasamentul general al cluburilor pe locul al II-lea la nivel național în anul 2019, dar şi organizarea a cinci ediții Mix Kombat, gală profesionistă de KickBoxing.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5