Ionuț Simionca: Domnule primar, aţi încasat suficient de mulţi bani de la pârtia de schi să vă plătiţi benzina pentru snow-mobil? Dați-vă demisia, domnule primar!

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, atrage public atenția asupra deciziilor controversate ale edilului Ovidiu Crețu și îi cere acestuia demisia.

 „De mai bine de un an atrag public atenția, cu părere de rău, asupra batjocoririi bistrițenilor de către primarul Ovidiu Crețu. Cât de proști ne crede domnul primar pe toți? Domnule primar, Bistrița nu este proprietatea dumneavoastră, Bistrița este a bistrițenilor! Dați-vă demisia, domnule primar!”

Simionca a cerut sprijinul Organizației județene a PSD pentru a-l opri pe primarul Crețu: „Oare cât timp vor mai sta colegii săi din PSD cu mâinile la spate, lăsându-l pe “dom' primar” să distrugă orice urmă de normalitate și orice speranță de dezvoltare în orașul nostru?” Considerând că aceștia sunt mai ancorați la realitățile vieții și la nevoile bistrițenilor, parlamentarul PMP le-a cerut pesediştilor să îi ridice sprijinul politic: „Cu tot respectul, domnule viceprimar Cristian Nicolae, sunteți președintele organizației municipale a PSD Bistrița, un fel de Dragnea local. Dumneavoastră conduceți echipa de consilieri PSD din Consiliul local municipal. Un primar fără consilieri este complet blocat, nu poate lua nicio decizie. Vă rog să nu-i mai susțineți proiectele și deciziile domnului primar Crețu. Asta dacă nu aveți alte interese în agendă, care le exclud pe cele ale bistrițenilor.”

Referindu-se la deschiderea pârtiei de schi, Ionuț Simionca întreabă: „Ați încasat suficient de mulți bani în aceste două zile de la pârtia de schi, astfel încât să plătiți măcar benzina snow-mobilelor cu care vă plimbați pe pârtie? Mă tot întreb cum este posibil să ai zăpadă și să aștepți cu pârtia închisă până când vine primarul să inaugureze? Să inaugureze ce? Am știut că Ovidiu Crețu este un primar rupt de realitate, pe care nu-l interesează și nu are nicio legătură cu bistrițenii, dar nu știam că o să ducă ipocrizia și grandomania la aceste cote maxime! Când o să vină momentul în care și bistrițenii să aibă de câștigat de pe urma deciziilor edilului? Nu mai putem fi subiect de glume pentru o țară întreagă! Domnul primar ar trebui lăsat într-o vacanță prelungită pe pârtiile din Austria, cu tot anturajul dumnealui, pentru că împreună fac mult rău Bistriței!”

Deputatul de Bistrița-Năsăud, care este şi președinte al Organizației județene a PMP, a mai arătat că bugetul municipiului Bistrița este golit prin fel de fel de investiții inutile: drumuri pline de gropi, pârtii de schi pe noroi, strada-faleză... pe trotuarele căreia care nu poți să mergi nici măcar cu un cărucior pentru gemeni, în locul unor proiecte atât de necesare ca: modernizarea infrastructurii, asfaltarea de drumuri, construcția de locuințe pentru tineri, menținerea ordinii și disciplinei.

„Avem un oraș cu un potențial fantastic, dar care este blocat în trecut de primarul Crețu! Bistrița este un oraș cu tineri inteligenți, cu oameni harnici și cu pensionari care merită, după atâția ani de trudă, să primească respectul cuvenit și facilitățile necesare unui trai decent! Bistrița este a bistrițenilor! Dați-vă demisia, domnule primar!”, a concluzionat deputatul Ionuț Simionca.

 

 

Comentarii

02/02/18 12:31
Comentator

Tulai doamne, ca primarul, la interventia si indemnul Dvs ...tot face pe el de spaima !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5