PMP BN: Poate ar trebui să ne mutăm cu toții în Germania și Austria, să vedem pârtiile pe care se dă domnul primar Crețu

Închiderea pârtiei Cocoș după ce a funcționat timp de 4 zile arată un singur lucru: neputința și încăpățânarea primarului Ovidiu Crețu de-a înțelege că, pârtia, bună, rea, e un loc dedicat bistrițenilor. A acelor bistrițeni pe care, dumneavostră domnule primar (încă 4 luni) Crețu, îi sfidați ori de câte ori deschideți gura. Cum să ții pârtia închisă în zilele când a fost frig și zăpadă, pe motiv, dacă el există, că angajații de acolo sunt bugetari, iar bugetarii au o grămadă de zile libere. Păi, să le spună cineva că, o pârtie de schi stă deschisă, dacă trebuie non-stop, iarna, că vara, e vorba de altceva.

Am înțeles că ați așteptat frigul, iarnă, viscolul și tunurile să faceți zăpadă, doar că ele au venit, parțial, așa că, probabil, trebuia să alegeți mai bine firmele cu care faceți acest gen de afaceri, deși, domnule primar, de la început ați știut și sunt sigură de acest lucru, că toată investiția uriașă de pe dealul Cocoș, 27 de milioane de lei, este doar o moft al dumneavoastră și o vacă bună de muls pentru unii și alții, prieteni de-ai dumneavoastră. Dacă nu vă place vaca, atunci o putem schimba cu un ren sau cu o marmotă.

Din păcate, ați aruncat pe apa înghețată a Bistriței numai puțin de 27 de milioane de lei, rotunjit sunt vreo 30 de milioane de lei, știind că iernile nu mai sunt ceea ce vedeți dumneavoastră în Germania și Austria, știind că, cu cele 30 de milioane de lei se puteau face altele, multe mai utile, mai necesare bistrițenilor. Adevărul l-a spus președintele Traian Băsescu: Iarna nu e ca vara, doar că dumneavoastră ați preferat să țineți pârtia închisă iarna și să o deschideți vara, iar, dacă tot vorbim de vară, poate era mai util un ștrand la standarde vestice în locul reeșapatului ștrand ”Codrișor”.

Poate, domnule primar Crețu, având în vedere aroganța cu care tratați Bistrița, poate era mai bine să fii rămas prin Germania sau Austria, să învățați că lucrurile simple sunt întodeauna cele mai bune. Oricum, Bistrița, are nevoie de un alt primar și îl va avea, unul bun, profesionist, unul care știe să respecte cetățeanul și dorințele lui. Considerați că al treilea mandat pe care îl terminați în iunie 2020, a fost unul în care Bistrița și bistrițenii nu au contat deloc, un fiasco total pentru dumneavoastră și partidul care v-a promovat , PSD.

 

Silvia Galben

Secretar General PMP Bistrița-Năsăud

 

Comentarii

28/01/20 16:09
Muzica: Ioan Bâca
28/01/20 16:12
Iarna bistrițeană

Bistrița, cuscrii și struțul,
Pun omăt nou pe deluțul
Ce ne dă numai frisoane.
Unde stai pitit, baroane?
Schi nautic, stil Zambezi,
Născut în mustul zăpezii.
Costă mult Pârtia Crețu?
Bistrițeni, acesta-i prețul.

Cocoș - sorbi la gologani,
Ca-n Punguța cu doi bani.
Cucurigu!!! strigi de-amar,
Dați punguța dom primar!
Și pe deal cânți: Cucurigu,
Schiați c-am arestat frigul!
Tacă-ți pliscul, măi Cocoș,
Că doarme-mpăratul Roș!

29/01/20 09:02
Factori de risc

La Bistrița există și riscul ca niște proști să fie înlocuiți de alții, mai proști.

29/01/20 14:42
Vizitator

Motto:
"Prin incăpătânare omul inteligent nu devine mai inteligent decât este, dar prostul devine cu sigurantă mai prost".
(Lucian Blaga)

Pârtia de ski „Cocos” construită cu 7 milioane de euro, bani din imprumuturi bancare a functionat anul acesta doar 4 zile, după ce iarna trecută a fost deschisă cu intermitentă aproximativ cam tot atâta, din cauza conditiilor nefavorabile de producere a zăpezii artificiale. Cu toate astea, anul trecut Cretu s-a incăpătânat să mai facă pe dealul Cocos si un parc de aventură care s-a deschis în 29 iunie, insă după mai putin de o lună programul de functionare a fost redus la 3 zile pe săptămână din cauza lipsei de clienti.
Se pare insă că aventurierul Cretu si ciracii din jurul său nu au invătat nimic din aceste esecuri si se incăpătânează să mai investească alti bani din bugetul local intr-un proiect fără nici o perspectivă, in timp ce adevăratele priorotăti ale orasului au rămas nerezolvate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5