Ioan Turc reclamă situaţia pârtiei de schi: Banii bistriţenilor nu-i dai pe bilete la 6 din 49

         Ioan Turc, liderul PNL Bistriţa-Năsăud, susţine că pârtia de schi a făcut din Bistriţa „noul Caracal al României”, criticându-l pe viceprimarul Cristian Niculae că nu înţelege natura banilor publici, la fel ca şi primarul municipiului.

         „Domnule Niculae, atunci când administrezi banii a zeci de mii de oameni, fie ca şi persoane fizice, fie proveniţi din companii, nu-i dai pe bilete la 6 din 49, da de om câştiga. Banii publici, banii bistriţenilor ar trebui cheltuiţi sau investiţi măcar ca şi propriii dumneavoastră bani. Încercaţi să împuşcaţi doi iepuri dintr-o lovitură: să profitaţi şi de mulţumirea de câteva zile a schiorilor, dar să vă şi delimitaţi de incompetenţa administraţiei din care faceţi parte. Ar fi cazul să înţelegeţi şi să recunoaşteţi faptul că pârtia este o idee proastă”, a declarat Ioan Turc.

         Potrivit acestuia, specialiştii au spus că o pârtie de schi la o altitudine de 600-700 m, în contextul schimbărilor climatice, este o idee absurdă. Mai mult, a spus Ioan Turc, pârtia a fost proiectată prost, iar Primăria plăteşte „proiecte de doi lei” cu sute de mii şi milioane de euro. De asemenea, a adăugat liderul liberal, pârtia este gestionată prost, „este plină de pietre, terenul a luat-o la vale”, fapt ce a determinat cheltuirea altor 400.000 euro „pe lucrări de doi lei”.

         „Unde sunt studiile geo obligatorii şi atunci când îţi faci un garaj, darămite când faci o investiţie de milioane euro. Pârtia de schi este gestionată prost. Toată vara aţi tras chiulu, acum când avem zăpadă, spre deosebire de multe ierni trecute, avem degeaba. În timp ce încercaţi subtil să vă delimitaţi de domnul Creţu, ne vorbiţi de achiziţia altor tunuri de zăpadă date buzunarelor cetăţenilor. Vă recomand să vă concentraţi efortul pe deszăpezirea trotuarelor, pentru că dincolo de propaganda mincinoasă, sunt mulţi oameni în vârstă care nu pot ieşi din casă pentru a-şi cumpăra o pâine sau medicamente”, a concluzionat Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5