Ioan Turc, după pagubele produse de ape: Sunt costurile pentru bistriţeni ale cheltuirii anapoda a banilor publici

          Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, susţine că pagubele produse de fenomenele meteorologice reprezintă un timp de reflecţie pentru autorităţile locale şi-au făcut treaba de-a lungul timpului, văzându-se care sunt „costurile pentru bistriţeni ale cheltuirii anapoda a banilor publici”.

          „Vedem care sunt efectele cheltuirii banilor pe o pârtie de schi caraghioasă, dar care a supt milioane de euro şi continuă să o facă, vedem care sunt efectele cheltuirii banilor pe mere, struţi şi spectacole la care nu există spectatori, dar se cheltuiesc milioane de euro. Vedem care sunt efectele lucrărilor de infrastructură extrem de proaste, începând de la proiectarea acestora, mă refer la sistemul de gestionare a apelor pluviale sau la inexistenţa unui sistem de colectare a apelor pluviale în multe zone ale municipiului şi în multe zone ale judeţului. Nu mă refer doar la ce a făcut sau a făcut extrem de prost PSD în Bistriţa, mă refer la ce nu a făcut sau a făcut extrem de prost Consiliul Judeţean în judeţul Bistriţa-Năsăud. Datorită acestei atitudini de dispreţ faţă de banul public şi faţă de cetăţeni, oamenii suferă, agoniseala de o viaţă este pusă în pericol”, a declarat Turc.

          Liderul liberal a precizat că municipiul Bistriţa şi judeţul Bistriţa-Năsăud au nevoie de investiţii serioase şi există bani europeni pentru finanţarea lor. „Avem nevoie de investiţii serioase pentru că vremurile impun acest lucru”, a concluzionat Turc.

Comentarii

16/05/19 15:31
vizitator

Orasul Bistrita se confrunta cu mari probleme legate de inundarea strazilor dupa fiecare ploaie mai puternica. De foarte mult timp ploaia a devenit un coşmar pentru bistriţenii care locuiesc pe strada Mihai Viteazul si nu numai. De nenumărate ori oamenii s-au trezit cu gospodăriile pline de apă pentru că atunci când plouă mai tare canalizarea nu mai face faţă şi apa refulează. In ultimii ani, chiar si in zona centrala a orasului canalizarea nu mai face fata si apa intra in subsoluri , asa cum s-a intamplat in iunie, 2017 cand în urma unei ploi abundente apa a inundat subsolul Piadineriei din Piața Mihai Eminescu. Si cu toate astea, in loc sa rezolve unele din problemele edilitare ale orasului, precum aceea legata de inundarea strazilor dupa fiecare ploaie mai puternica, primarul Cretu a cheltuit prosteste banii din imprumuturi bancare pe partia de schi „COCOS” din Unirea si pe tampenia numita ‘Wonderland’, indatorand orasul pe 20 de ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5