Ionuţ Simionca, întrebare pentru USR: Cum poți să ai sloganul „O Românie fără hoție” și să îl votezi în Parlament pe Florin Iordache?

Întrebarea zilei pentru USR: Cum poți să ai sloganul „O Românie fără hoție” și să îl votezi în Parlament pe celebrul PSD-ist Florin Iordache „altă întrebare”, autorul celebrei Ordonanțe 13, ca președinte pe viață al Consiliului Legislativ?

SURSA: FACEBOOK IONUŢ SIMIONCA

Comentarii

21/10/20 13:15
Radu

Desemnarea pentru functia de președinte al Consiliului Legislativ a personajului de trista amintire Florin Iordache, autorul ordonanțe 13, care a scos in strada milioane de români in ianuarie, 2017, reprezinta o sfidare PSD-ista la adresa inteligentei cetatenilor României.
Pe de alta parte, Augustin Zegrean fostul președinte al Curții Constituționale a declarat că votul pentru conducerea Consiliului Legislativ este nul pentru că în lege scrie că președintele Consiliului Legislativ și șeful de secție se aleg prin votul majorității deputaților și senatorilor în ședință comună. In actuala strucrura a parlamentului majoritatea trebuie sa intruneasca minim 233 de voturi, prin urmare 187 nu este majoritate.
(Vezi: https://www.comisarul.ro/articol/augustin-zegrean-votul-pentru-sefia-con...)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5