Ionuţ Simionca: Marț tehnic sau șah Mat!

Marț tehnic sau șah Mat!!!!!! Cum vreți dumneavoastră să-i ziceți! Asta a primit domnul Dacian Julien Cioloș și USR de la împărăție.
Asta se întâmplă când mimezi că vrei să guvernezi și mergi la cacealma sau, vorba aia, când te îndrepți împotriva vântului!
Guvernul Cioloș nu va trece și aici se termină jocul USR! Au fost lacomi la început și au crezut că guvernarea este o glumă!
PNL-iștii au fost șmecheri și au mers la fentă. Câștigătorii sunt cei din urmă, care au sprijinul împăratului.
Problema majoră e ca jocul lor ne afectează pe toți în viitor, la fel și prelungirea crizei politice.
Ionuţ Simionca

Comentarii

12/10/21 11:49
Ion Ciot

Încă o dată, RÂDE HÂRB DE OALĂ SPARTĂ! Mai prinde PMP intrarea în Parlament pe la Paștele Cailor! Deocamdată chibițează lângă tabla de șah.

12/10/21 13:38
Radu

Țara arde și baba se piaptănă. Chiar inainte de inceperea consultărilor de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, indivizii din delegaţia PNL formată din Florin Cîţu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu, erau preocupați de cravatele lor cu care au venit la intâlnirea cu seful statului. In timp ce au așteptat intrarea lui Iohannis în sală microfoanele fiind deschise au înregistrat momentul în care Cîțu s-a arătat surprins de faptul că mulți dintre ei aveau cravate albastre: ”Da, domnilor. Îmi place că avem cravata albastră.”
Observația șefului PNL i-a încântat pe colegii săi, moment în care Cîțu le-a spus, în limba engleză, că marile minți gândesc la fel: ”Great minds think alike”.
Încă o dovadă a infantilismului din gândirea presedintelui PNL Florin Cîțu care în plină criză politică, amplificată de valul 4 al îmbolnăvirilor cu Covid-19, se afisa pe retelele sociale in postură de „superman” făcându-i pe mulți să se întrebe dacă individul e în toate mințile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5