Ionuţ Simionca: Nu exclud o candidatură la Primăria Bistriţa, dar e prematur să discutăm. Doar dreapta unită are sorţi de izbândă

Preşedintele PMP  Bistriţa-Năsăud, deputatul Ionuţ Simionca, a menţionat că sondajul apărut în spaţiul public, în care este cotat primul în cursa pentru Primăria Bistriţa, cu 27%, a fost comandat de către Partidul Mişcarea Populară şi realizat de compania CURS, „una dintre cele mai serioase companii de sondare a opiniei publice”.

         „Nu pot să zic că nu a fost un sentiment plăcut (n.n -că este primul), m-am bucurat să văd că munca e apreciată. Este de vreme şi prematur să mă exprim din acest punct de vedere, al unei candidaturi. Eu am foarte multă muncă de făcut în Parlament, am fost trimis de bistriţeni în Parlamentul României să îi reprezint şi să le urmăresc interesele, să lupt pentru interesele bistriţenilor. Am proiecte bune, utile pentru care trebuie să mă lupt, dintre care amintesc Autostrada Nordului, care deja a trecut de Senatul României şi care aduce un impact pozitiv pentru bistriţeni şi ardeleni. E un proiect pe care nu pot să-l las. Fiind deputatul tuturor bistriţenilor, deocamdată nu pot să spun ce voi face pe viitor. (...) Vreau să-mi duc la bun sfârşit proiectele mele pe carte le am în Parlament, am peste 30 de iniţiative legislative. Un om serios îşi duce munca la bun sfârşit”, a declarat Simionca.

         Deputatul PMP a menţionat că atunci când ne vom apropia de alegerile locale, va fi luată o decizie. „Nu exclud o candidatură, dar e prematur să discutăm despre acest lucru în acest moment”, a adăugat Simionca.

         Acesta nu a exclus construcţia unei alianţe de dreapta pe eşichierul politic bistriţean, pentru un candidat comun la alegerile locale din 2020.

         „Nu avem niciun fel de alianţă. Când politricienii bistriţeni şi nu numai, şi cei de la nivel naţional, vor da dovcadă de responsabilitate, vor da mâna. Dacă vă amintiţi, acum trei luni de zile, am invitat toţi liderii de partide politice din Bistriţa care sunt împotriva PSD şi a ceea ce face PSD-ALDE, o politică deficitară pentru ţara noastră. A fost un prim pas făcut în ultimii 20 de ani când s-au întâlnit oficial toţi liderii de dreapta. Eu cred că doar aşa, dreapta unită sau o alianţă a formaţiunilor împotriva PSD, un front comun împotriva PSD, vom avea sorţi de izbândă. Altfel, cu toţi votanţii împotriva PSD divizaţi în 20, cu siguranţă nu vom avea succes. Un protocol e necesar, dacă toţi cei implicaţi în politica bistriţeană şi naţională vor fi deschişi, sinceri cu bistriţenii şi cu partidul lor, cu susţinătorii lor şi vor lupta împotriva PSD cu adevărat, atunci da, se va face un pol de dreapta şi eu îl voi susţine necondiţionat”, a precizat deputatul Ionuţ Simionca.

         Potrivit acestuia, PSD se află pe un trend descendent, „în picaj liber”, românii fiind nemulţumiţi de modul în care este guvernată ţara, de modul în care trăiesc comparativ cu 2016, considerând că România merge într-o direcţie greşită.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5