Deputatul Ionuţ Simionca, în lupta pentru Bistriţa - Capitala Nordului!

Deputatul Ionuţ Simionca, preşedintele PMP B-N, şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al municipiului Bistriţa, la conferinţa de presă fiind prezenţi atât colegi din organizaţia municipală, cât şi din judeţ.

          „Am vrut să am lângă mine nişte oameni importanţi care de-a lungul timpului au pus umărul la construcţia PMP şi au sprijinit acţiunile noastre politice. După trei ani şi jumătate de activitate politică în care i-am reprezentat cu cinste şi eficienţă pe bistriţeni în Parlamentul României, m-am hotărât să intru într-o altă bătălie politică şi cred că este momentul să-mi asum un nou proiect politic. Am hotărât să vă anunţ că voi candida la Primăria municipiului Bistriţa pentru funcţia de primar. Este un pas important pentru mine şi pentru echipa mea şi venim cu un gând bun. Îmi propun să schimb din temelii tot ce înseamnă administraţie locală şi tot ce înseamnă oraşul Bistriţa. Îmi doresc ca prin munca noastră să transformăm Bistriţa în Capitala Nordului României. Noi bistriţenii suntem oameni harnici şi avem nevoie de un proiect politic bun care să aducă plus valoare şi care să-i facă pe bistriţeni mândri”, a declarat Simionca.

          Candidatul PMP pentru Primăria Bistriţa a precizat că „este un om al faptelor şi al lucrului bine făcut, cinstit, corect”, care şi-a comunicat sincer intenţiile şi care a luptat pentru bistriţeni. „Sunt cel mai activ parlamentar de Bistriţa-Năsăud, am avut cele mai multe propuneri legislative depuse în Parlament, am avut cele mai multe propuneri pe care le-am aprobat ca legi. Am avut câteva proiecte pe care le-am dus la bun sfârşit, pentru care am luptat, am ieşit în stradă timp de 100 de zile, cum este anularea pensiilor speciale. Am votat acea lege şi pentru a nu lăsa niciun loc de îndoială, am semnat şi o declaraţie notarială prin care am renunţat la pensia specială de parlamentar”, a mai spus Simionca.

          Parlamentarul PMP a menţionat că alegerile din acest an au o importanţă deosebită şi pentru bistriţeni, pentru că-şi vor alege conducătorii pentru următorii patru ani, în contextul în care administraţia actuală arată „o lipsă de viziune şi de transparenţă”.

          Simionca a spus că soluţiile nu vor veni doar de la el, ci şi de la echipa sa, de la specialişti care au venit deja la Bistriţa, dar şi de la cetăţenii oraşului. „Mă voi întâlni cu toţi cetăţenii oraşului nostru şi am să le cer părerea pentru proiectele prioritare. Mi-aş dori ca pe lista mea de consilieri şi în echipa mea să fie oameni din comunitate. 99% dintre ei nu au făcut politică, sunt oameni care vin din mediul privat, avocaţi, directori de bancă. Voi face şi un concurs de proiecte în tot ce înseamnă campania pentru Primăria Bistriţa pentru că îmi doresc ca proiectele bistriţenilor să fie implementate de echipa noastră. Pentru că am dus politica porţilor deschise, voi pune pe un loc eligibil de consilier  local pentru un cetăţean bistriţean care va aduce cel mai bun proiect susţinut de comunitate”, a mai spus Ionuţ Simionca.

          În context, acesta a menţionat că a transmis o scrisoare către liderii PNL, USR – PLUS, în vederea lansării unui sondaj de opinie pentru a vedea cine este cel mai bine plasat candidat al dreptei. „Aştept un răspuns pentru a vedea dacă acest sondaj este potrivit şi dacă-şi doresc să facă front comun. Sunt mult mai multe lucrurile care ne unesc decât lucrurile care ne dezbină. Ne uneşte lupta împotriva PSD. (...) Am susţinerea PMP, am mulţi oameni din mediul privat care mă vor susţine. Aştept ca cei de pe dreapta politicii să dea curs acestui sondaj de opinie, după care să venim cu un concurs de idei şi proiecte, pentru că bistriţenii aşteaptă soluţii. Dacă ies pe locul doi şi vom face o alianţă de dreapta, voi susţine cel mai bine cotat candidat”, a menţionat Ionuţ Simionca.

În opinia sa, şansele unificării dreptei la Bistriţa sunt de 50%, în momentul de faţă.  

Acesta s-a referit şi la câteva proiecte pe care vrea să le implementeze pentru Bistriţa, de la fluidizarea traficului, regenerarea urbană, valorificarea colectării selective printr-o companie municipală.

 

Comentarii

14/02/20 22:46
Vizitator

După cele 3 mandate de primar ale lui Cretu, orasul Bistita a devenit „Caracalul Ardealului” in materie de ciudătenii si nu numai. Dupa cum se stie, la sfarsitul anului trecut, patronul Hotelului Diana din Bistrița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de proxenetism, din fericire fără crme de tipul celor petrecute la Caracal. Pentru a scăpa orasul Bistrita de această nemeritată etichetă cu care s-a ales in urma celor 12 ani de administratie PSD-istă, este necesar ca la viitoarele alegeri locale din vara acestui an fortele politice de dreapta să lase ambitiile de-o parte si să vină cu un candidat unic la functia de primar. In acest sens mai important este ca până la alegerile locale să fie articulat un program pentru Bistrita pe următorii 4 ani, cu contributia tuturor partidelor de dreapta.
Eventual acest program comun poate fi construit pornind de la proiectul liderului PNL Ioan Turc pentru primaria Bistrita care a fost formulat inca din anul 2018, care să fie completat cu propunerile celorlalte formatiuni politice .
Vezi: https://timponline.ro/ioan-turc-depus-candidatura-partid-primaria-bistrita/

16/02/20 10:44
cititor

Pai avand in vedere ca :
1/. actualmente NOI NU MAI AVEM ZONA INDUSTRIALA ... fiind total desfiintzata si Vanduta la straini ,
2/. iar in Bistrita, cartiere si locaitati componente efectiv suntem inundati de " cio.mar.lanii " veniti de la tzara cu catzel, cu vaca si purcel ... care ni se c*ca in cap tuturor, ne imputzasc fel si chip cu dejectiile acestora neavand amenajamente agricole legal construite si
3/. care nu respecta nici o lege si regula municipala de ordine, securitate si sigurantza medico-sanitara...
4/. DEVENIND UN MUNICIPIU EMINAMENTE ZOOTEHNIC ,
5/. avand in vedere calitatile profesionale , comtentze si experienta in domeniu, este FOARET BUN DE PRIMAR , DOMNUL IONUTZ SIMIONCA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5