Ionuţ Simionca: Prioritatea zero pentru PMP sunt cetăţenii! Pentru formarea de majorităţi, PNL este prima opţiune. Vezi condiţiile cerute!

          Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru a putea lupta pentru bistriţeni şi locuitorii judeţului, aleşii formaţiunii nu pot să stea deoparte, ci trebuie să fie implicaţi în procesul decizional. Astfel, pentru susţinerea proiectelor şi a intereselor alegătorilor, PMP este dispus să formeze majorităţi la nivelul consiliilor locale, al consiliului municipal şi, mai ales, al Consiliului Judeţean.

          „Am avut o primă discuţie cu PNL şi ei sunt prima opţiune. Sper să reuşesc şi să ajungem la un consens politic. Şi în Parlament, şi la nivel local, totdeauna am fost vertical, corect, care am cerut lucruri de bun simţ, nu pentru mine, ci pentru cetăţeni. Am pus pe primul loc interesele bistriţenilor. Cererile echipei mele către PNL sunt următoarele: deblocarea în Parlament şi votarea Legii Autostrada Nordului, care include şoseaua de centură a municipiului Bistriţa; vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, astfel încât să putem pune în practică proiectele PMP la nivel judeţean; viceprimar în municipiul Bistriţa, astfel încât să punem în practică proiectele PMP la nivel local – rezolvarea problemelor de apă-canal, asfaltarea drumurilor, tot ce înseamnă infrastructură la nivel municipal, curăţenie, rezolvarea problemelor creşelor şi grădiniţelor. Priorităţile din campanie nu au dispărut pentru PMP şi pentru consilierii care ne vor reprezenta. La fel, extinderea reţelei de transport în comun, voi milita pentru trenul urban, pentru parcările semiîngropate, pentru renovarea şcolilor, digitalizare, zona de promenadă, toate proiectele din campanie”, a mai spus Ionuţ Simionca.

          De asemenea, pe lista de condiţii se numără şi acordarea funcţiei de viceprimar la Beclean şi a altor 21 de funcţii de viceprimar la nivelul comunelor.

          „Vom avea o şedinţă statutară după încheierea negocierilor pentru a valida înţelegerile şi majorităţile făcute. Noi facem majorităţi şi vom susţine proiecte, nu partide politice. Mesajul meu vreau să fie clar. Voi lupta pentru cetăţeni, nu pentru politicieni şi cei care trebuie să audă mesajul acesta să-l înţeleagă. Nu este exclusă niciun fel de opţiune. Prima opţiune este PNL, am cerut câteva lucruri. Vedem ce se întâmplă pe parcurs, nu exclusă nicio variantă pentru că oamenii trebuie reprezentaţi, avem candidaţi care au scos foarte multe voturi, cetăţenii din acele comune şi-au pus nădejdea în candidaţii noştri şi acei cetăţeni nu pot fi lăsaţi de izbelişte sau la mâna unui primar. Pentru noi primează interesul cetăţeanului şi faptul că noi am fost onoraţi cu 14.000 voturi la nivel judeţean înseamnă că cetăţenii îşi doresc să fie reprezentaţi. Nu putem să stăm în afara majorităţilor. Prima opţiune sunt liberalii, dar, în acelaşi timp, prioritatea zero pentru PMP sunt cetăţenii, care şi-au pus baza în noi şi care trebuie reprezentaţi”, a declarat Ionuţ Simionca.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5