Ionuţ Simionca (preşedinte PMP BN): Nu exclud nici opţiunea de a renunţa la Parlament!

Deputatul Ionuţ Simionca, preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, nu exclude posibilitatea de a renunţa la mandatul de deputat. Acesta a primit un mandar de consilier judeţean, alături de alţi trei colegi din PMP, şi are toate şansele să devină vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, pentru că atât Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud, cât şi PNL nu pot forma majoritate singuri.

"Suntem un partid democratic, la noi totul se discută în echipă. Eu sunt preşedintele partidului, conduc această organizaţie politică, dar democratic, prin vot, prin susţinerea colegilor. După ce facem negocierile, în forurile statutare ale partidului, vom lua o hotărâre. Votul va fi dat şi pentru majorităţi, şi pentru viceprimar, şi pentru vicepreşedinte, pentru tot. Nu exclud nici opţiunea de a renunţa la Parlament", a declarat liderul PMP BN, în cadrul unei conferinţe de presă.
De altfel, acesta a anunţat o serie de condiţii ale formaţiunii pentru PNL, care sunt prrima opţiune, printre care deblocarea Legii Autostrăzii Nordului, dar şi funcţiile de vicepreşedinte CJ, viceprimar la Bistriţa, la Beclean şi în 21 de comune.

Comentarii

02/10/20 11:21
cititor

Ei na... acuma v-ati bosunflat de-a bine-lea ! NU RENUNTZATZI LA NIMIC , pentru ca diversitatea politica, duce la hotarari intelepte si care rezolva bine nevoile sociale ale oamenilor. Retragandu-va-i lasati pe cei care asta vor de fapt, ... sa-si faca " valul " favorabil barcii in care s-au urcat .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5