Ionuț Simionca (PMP), despre Drumul expres Cluj-Napoca – Bistrița: Dragi PNL-iști, ați ajuns la vorbele mele!

Autostrada Nordului și șoseaua de centură a Municipiului Bistrița, reglementate prin legea inițiată de mine, sunt singurele proiecte majore de infrastructură rutieră din zonă finanțate în 2021 de la bugetul de stat.
Degeaba m-au criticat liberalii bistrițeni pentru inițiativa mea legislativă, afirmând că autostrăzile nu se construiesc prin legi. Iată că marele proiect PNL, Drumul expres Cluj-Napoca – Bistrița, nu are finanțare nici de la buget și nici din fonduri europene, fiind exclus din PNRR
Poate astăzi, când au fost induși în eroare de propriul guvern, liberalii vor înțelege logica și eficiența legiferării unui obiectiv de investiții. Există multe proiecte importante pentru bistrițeni, dar, când avem lege pentru implementarea acestora, niciun guvern, indiferent de culoarea politică, nu le poate bloca, nu poate să încalce legea.
În consecință, dragi PNL-iști, ați ajuns la vorbele mele. Până construim Autostrada Nordului și Șoseaua de Centură a Municipiului Bistrița, poate inițiați și promovați în Parlament și o lege pentru construcția Drumului expres Cluj-Napoca – Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5