Ionuţ Simionca (PMP): Guvernul trebuie demis printr-o moţiune de cenzură!

Deputatul Ionuţ Simionca, vicepreşedinte PMP, consideră că actualul Guvern trebuie demis printr-o moţiune de cenzură, pentru că România nu-şi mai permite greşelile actualului Guvern Dăncilă. De altfel, acesta a fost şi mesajul transmis de delegaţia PMP, din care a făcut parte şi deputatul Simionca, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema justiţiei.

         „Am acceptat invitaţia preşedintelui şi am transmis un mesaj clar că actualul Guvern trebuie demis printr-o moţiune de cenzură. România nu-şi mai permite greşelile Guvernului Dăncilă şi noi trebuie să găsim un guvern care să se pregătească pentru sărbătorirea celor 100 de ani de la Marea Unire, dar şi pentru preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, care se va prelua de la 1 ianuarie 2019. Cel mai important mesaj care trebuia transmis ieri şi pe care l-a transmis PMP a fost că este nevoie de moţiune de cenzură, deoarece cu PSD nu se poate negocia”, a declarat deputatul Simioca, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Parlamentarul bistriţean consideră că singurul plan al social-democraţilor, din 2016 încoace, este „să mutileze legile justiţiei” începând cu Ordonanţa 13, plus modificările aduse  pe legile justiţiei, Codul penal şi de procedură penală etc.

         „Singurul care se poate face este o moţiune de cenzură. Noi considerăm că este necesară. În fiecare sesiune parlamentară, Opoziţia are dreptul la o singură moţiune de cenzură, nu mai trebuie aşteptat, mai ales că acum vedem disensiunile şi faptul că nu mai sunt la fel de uniţi şi la fel de puternici. Aţi văzut şi la votul din această săptămână, din Parlament, când am votat de câte ori a fost nevoie pentru a trece legea, un lucru inacceptabil, unde PSD a fost, să nu zic şantajat, boicotat de către pesedişti”, a concluzionat Simionca.

Comentarii

03/11/18 11:07
comentator

Domnul Simionca, stiti bine ca nu " tine " aceasta stratagema. Cautati si perfectionati-va prin gasirea si conceperea unui program de guvernare viitoare, mult mai viabila decat cea existenta astazi si la urmatoarele alegeri POATE ca veti obtine voturile favorabile Dvs .
Terminati odata cu urlatul in drum si cu tot felul de intentii de " fortza si pumn in gura " ... ca asa numa-i iritati pe oameni si chiar si cei care va agreaza, incet... incet va vor " abandona " pe drum ...
Este bine ca totusi sunteti insistent si incisiv , cu o ambitie tinereasca bine-venita ... pentru ceva NOU !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5