Daniel Constantin (PC): Nu populaţia trebuie să plătească pentru greşelile actualei guvernări

Nu suntem de acord cu politica practicată de Guvernul Traian Băsescu. Considerăm că incompetenţa Guvernului numit de preşedintele Traian Băsescu, pe care tot el îl conduce, nu trebuie să fie transferată pe umerii populaţiei. Nu populaţia trebuie să plătească pentru greşelile actualei guvernări, a declarat liderul naţional al PC, Daniel Constantin, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa.

Liderul PC a subliniat faptul că PDL trebuie să îşi asume eşecul guvernării, precizând că dacă se va continua în aceeaşi formulă de guvernare, România se va afunda şi nu va mai exista nicio soluţie de ieşire din criză.

,,Credem că acest Guvern nu este capabil să scoată România din criză. Zilele aceste, nu ne oferă decât soluţii de reduceri bugetare, fără să vină cu soluţii de relansare economică. Abordarea corectă ar fi fost, în opinia noastră, ca cei de la PDL să ne prezinte un plan activ care să relanseze economia şi să atragă venituri la bugetul de stat”, a menţionat Daniel Constantin.

La întrebarea unui jurnalist dacă se impune sau nu, depunerea unei moţiuni de cenzură, liderul PC a răspuns că nu ar face altceva decât să îi dea o nouă oportunitate preşedintelui Traian Băsescu să arate către Opoziţie că, în vreme de criză, nu face altceva, decât să lăsăm ţara fără guvernare.

,,În momentul de faţă nu este oportun să introducem o moţiune de cenzură. Eu cred că premierul Emil Boc ar trebui să aibă demnitatea să îşi prezinte singur demisia. (…) În eventualitatea, în care ar fi depusă o moţiune de cenzură, cred, că vor fi mulţi şi de la PDL care o vor vota pentru că şi acolo sunt oameni care au un echilibru, care au primit votul popular şi care se gândesc că, dacă vom continua în acest ritm, nu vor mai avea curajul, să vină în faţa electoratului în colegiul în care au fost aleşi pentru a cere, din nou, votul cetăţenilor”, a spus Daniel Constantin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5