Ionuţ Simionca: PMP şi USR, alianţă de dreapta pentru alegerile din 2024

Secretarul general al PMP, Ionuţ Simionca, consideră că Alianţa de dreapta a făcut primii paşi, având loc deja mai multe întâlniri la nivel central, mai ales cu USR.

         „Am înţeles că sunt multe lucrurile care ne unesc şi care ne obligă să facem această Alianţă de dreapta. Am făcut primii paşi. USR a avut un congres din care a primit sâmbătă un vot de încredere din partea partidului pentru a consolida şi a crea o alianţă în jurul USR-ului. Am discutat ce avem de făcut, pe cine mai primim în această alianţă”, a declarat Ionuţ Simionca.

         Potrivit acestuia, din această alianţă ar mai putea face parte Forţa Dreptei, PNŢ Maniu –Mihalache, dar şi alte formaţiuni locale precum Partidul Ialomiţenilor, Partidul Bănăţenilor, dar şi alţi oameni de bine, ONG-uri care ar vrea să contribuie la reconstrucţia ţării. 

„Acest pol de dreapta este necesar şi se va coagula în perioada următoare. Vom avea mai multe întâlniri regionale prin care să comunicăm cu cei din USR şi cu celelalte partide interesate. Cu ajutorul lui Dumnezeu, în 2024, această alianţă va lupta împotriva PSD şi PNL şi să câştige alegerile. Ştim că nu este  simplu, dar am încredere că prin multă înţelepciune – vom lăsa orgoliile la o parte – vom urma obiectivul comun, acela de a aduce bunăstare în România”, a adăugat Ionuţ Simionca.

Primul test electoral al acestei alianţe ar urma să fie dat la alegerile europarlamentare din iunie 2024.

În context, Ionuţ Simionca s-a referit şi la actuala guvernare care îndreaptă ţara spre colaps economic, la lipsa atragerii fondurilor europene şi a fondurilor din PNRR. Practic, susţine liderul PMP B-N, am avea nevoie de 78 de ani pentru a cheltui banii puşi la dispoziţie de Uniunea Europeană.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5