Îți dorești o vacanță tropicală în 2023? Călătorește cu LGT

Destinațiile tropicale atrag anual milioane de turiști pentru că oferă mixul perfect pentru o vacanță de neuitat: soare, mare, plajă, atmosferă deosebită și împrejurări care taie respirația. În topul listei pasionaților de călătorie se poziționează Republica Dominicană care propune zeci de opțiuni de vacanță, dintre care Punta Cana se detașează semnificativ. Programează și tu un sejur in Punta Cana alături de Let's Go Travel și descoperă care sunt aspectele care transformă acest loc într-unul cu adevărat special!

Punta Cana - paradis al frumuseții nemărginite 

Punta Cana este o creație maiestuoasă a naturii care atrage prin contraste puternice de culoare și de forme de relief. Vei găsi aici una dintre cele mai cristaline ape din lume, cu plaje de mari întindere cu nisip alb fin, înconjurate de o vegetație luxuriantă care completează peisajul feeric. Tot acest cadru fascinant este dublat de frumusețea interioară a localnicilor care te vor primi cu o căldură nemărginită și te vor face să te simți ca acasă, chiar dacă împrejurimile sunt total diferite de cele cu care tu ești obișnuit. 

Ce activități poți face în șapte zile în Punta Cana?

O săptămână petrecută într-o locație desprinsă parcă din vis poate părea prea puțin pentru a putea explora toate frumusețile locului. Ai la dispoziție nenumărate activități specifice pe care le poți desfășura, dar și locuri cu mare încărcătură istorică, spirituală și estetică. Totuși, cu puțină organizare oferită din partea unei echipe de profesioniști, vei reuși să bifezi toate atracțiile principale.

Atunci când ajungi în Punta Cana asigură-te că ești atent la tot ceea ce te înconjoară pentru că este foarte ușor să ratezi priveliști unice, care te vor cuceri încă din primele secunde petrecute aici. Chiar dacă frumusețea plajelor te va face să nu vrei să le părăsești, există numeroase alte comori pe care trebuie să le descoperi, de la clădiri impozante, la colțuri de natură care au devenit renumite în lume. Având ieșire la Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic, fiecare port sau plajă îți va oferi o experiență senzorială inedită. Insula Saona, plaja Bavaro, Hoyo Azul, Skape Park sau parcurile naționale precum Los Haitises sunt doar câteva dintre principalele atracții ale zonei.

Aici te vei putea bucura de sesiuni profesionale de sporturi acvatice sau nautice, de la scufundări și snorkeling, la kitesurfing, kayaking, rafting, plimbări cu ski jetul sau croaziere organizate pe mare. De asemenea, vei putea descoperi și unele dintre cele mai frumoase recifuri de corali, aproape de coastă, multe lagune de un albastru îmbătător și alte spectacole ale naturii. 

Unde te poți caza în Punta Cana pentru o experiență de neuitat?

Punta Cana este o destinație care s-a dezvoltat fulminant în ultimii ani, oferindu-ți astăzi condiții impresionante la prețuri foarte accesibile, lucru confirmat de cei care au gustat din plin această experiență. Pentru a avea garanția unor condiții de cazare cât se poate de satisfăcătoare, fără inconveniente sau alte griji, optează pentru alegerea locației alături de echipa LGT. Aceștia îți propun zeci de hoteluri de renume în zonă, cu recenzii pozitive, dintre care să alegi în funcție de propriile preferințe sau de buget.

Impressive Punta Cana este unul dintre resorturile de care te vei îndrăgosti doar din poze, dată fiind frumusețea nemărginită pe care o deține. Situat în apropierea plajei, acest punct de cazare îți va depăși așteptările atât prin aspect, cât și prin condițiile pe care ți le oferă. Camere spațioase, luminoase, decorate modern și dotate cu toate utilitățile necesare te vor găzdui pe parcursul zilelor pe care le vei petrece în acest paradis. Numeroase locuri de servit masa, baruri și zone de distracție sunt presărate strategic, alături de săli de sport, spații de masaj și spa, piscine private sau terenuri special amenajate pentru distracție. Un sejur de șapte nopți aici costă de la 1480 de Euro, per adult, însă poți solicita și calcularea unei oferte personalizate. 

Un alt punct de cazare care a impresionat milioane de turiști de-a lungul anilor este și Catalonia Punta Cana. Este vorba de o locație de patru stele, poziționată într-o zonă cu multă vegetație, care pare desprinsă dintr-un real paradis tropical. Splendoarea locului este dublată de condițiile excepționale care te așteaptă în incintă, de la camere dotate în cel mai estetic mod, la zone special amenajate pentru răsfăț și distracție: piscine, varii restaurante și baruri, săli de fitness, centre spa și de masaj, terenuri de tenis sau golf, grădini infinite, plaje private, toate acestea îți vor completa vacanța și te vor convinge că merită să revii alături de aceeași echipă de profesioniști care a făcut posibil ca acest vis să devină realitate.