Jandarmeria bistriţeană şi Garda Forestieră, împreună pentru protejarea pădurilor

           Miercuri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud,  a avut loc o întâlnire specifică privind prevenirea tăierilor şi transportului ilegal de material  s.

            La discuţii au fost prezenţi reprezentanţi ai Jandarmeriei bistriţene, şefii structurilor de ordine publică cu atribuţii în constatarea contravenţiilor şi infracţiunilor silvice de la nivelul judeţului şi conducerea Gărzii Forestiere Bistriţa-Năsăud.

             Cei prezenţi au discutat aspecte privind noile atribuţii conferite jandarmilor de către Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 51 din 2016 pentru modificarea şi completarea legii nr. 171 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, care vor intra în vigoare din data de 20 octombrie a.c.

             Totodată, au mai fost aduse în atenţia celor prezenţi reglementările legale privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice cu tot ce implică acest tip de activitate, funcționarea sistemului național de evidență informatizată a contravențiilor silvice SNEICS, a sistemului informaţional integrat de urmărire a materialelor lemnoase SUMAL şi altele.

Comentarii

13/10/16 20:17
Balan Marius- i...

Degeaba . Pentru informatii suplimentare contactati oamenii de bine din satele judetului care va spun cu precizie cam cat se fura cu acte-n regula. VAI de CAPUL NOSTRU !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5