Jandarmii bistriţeni, mesagerii Moşului pentru 4 familii care au rămas fără casă în localitatea Şanţ şi pentru o familie cu 8 copii din Dumitra

În urmă cu aproape 2 luni, a avut loc un incediu în urma căruia 4 familii din localitatea Şanţ au rămas fără case, acestea fiind mistuite de flăcări în totalitate.  Oamenii au rămas fără case şi fără bunurile adunate o viaţă. Până acum autorităţile le-au asigurat prin diverşi sponsori bunurile de primă necesitate ca urmare toate cele 4 familii au început să îşi reconstruiască casele. În prezent se doreşte finalizarea acoperişurilor, montarea de ferestre şi trecerea la amenajarea interioarelor, a transmi mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al IPJ BN. 

           Cea mai mare nevoie pe care o au acum sunt fondurile fără de care nu vor putea continua lucrările, ca urmare jandarmii le-au oferit şi o sumă de bani care să le fie de ajutor pentru lucrările care se derulează în această perioadă dar şi îmbrăcăminte de sezon şi alimente.

           Totodată, jandarmii bistriţeni alături de trei familii cu suflet din Bistriţa, s-au mobilizat şi pentru sprijinirea unei familii nevoiaşe din Dumitra. Cei doi soţi au de pregătit masa zilnic pentru cei 8 copii, cu vârste cuprinse între 1,6 luni şi 17 ani. Acestora le-am adus puţină bucurie în pragul Crăciunului, odată cu toate bunurile donate: îmbrăcăminte şi încălţăminte adecvate sezonului rece, electrocasnice, alimente şi jucării.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5