Jandarmii bistrițeni se vor afla în mijlocul cetățenilor în minivacanța de 1 Decembrie!

În perioada 27 noiembrie-1 decembrie 2021, Jandarmeria Bistrița-Năsăud va intensifica acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice pe raza județului. În acest sens, un efectiv de 365 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud va acționa pe raza județului atât independent, cât și în cooperare cu polițiști, pentru siguranța cetățenilor dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.
Jandarmii vor acționa în zonele aglomerate, atât independent cât și în cooperare cu polițiști pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic.
Jandarmii montani din Rodna, Piatra Fântânele, Colibița, se vor afla permanent la datorie prin acțiuni de patrulare în zonele frecventate de turiști pentru a putea fi asigurată intervenţia punctuală în cazul apariției unor situații nedorite.
De asemenea, în perioada de referinţă va fi asigurată și protecţia obiectivelor la care se asigură paza cu efective de jandarmi.
Totodată, în această perioadă vor fi constituite subunităţi de intervenţie care să fie în măsură să intervină pentru soluţionarea unor situaţii deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor.
Vă recomandăm tuturor să respectați măsurile stabilite pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și vă recomandăm tuturor ca în continuare să respectați măsurile de igienă individuală și colectivă, cele de protecție individuală și să evitați aglomerațiile.

În data de 1 decembrie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la activitățile care vor marca ,,Ziua Națională a României” în Piața Centrală din municipiul Bistrița. Evenimentul va fi unul restrâns având în vedere contextul epidemiologic actual.
Jandarmeria Bistrița-Năsăud recomandă tuturor participanților să respecte măsurile de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5