Peste 430 de legitimate de jandarmi! 15 amenzi aplicate pentru nerespectarea măsurilor de carantină şi nepurtarea măştii de protecţie

       Jandarmii continuă misiunile privind verificarea respectării prevederilor legale în vigoare pe linia prevenirii și combaterii îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2, la nivelul județului Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 105 locații,  fiind legitimate 430 de persoane. Au fost aplicate în total 72 de sancțiuni, astfel  15 amenzi în valoare de 7.500 lei și 57 de avertismente scrise.         

       În această noapte au fost depistate 3 persoane care nu au respectat restricțiile de liberă circulație în intervalul 23.00-05.00. În schimb majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

         Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri, până la încetarea măsurilor restrictive.

       Pentru a evita îmbolnăvirile, vă recomandăm tuturor ca în continuare să respectați măsurile de igienă individuală și colectivă, cele de protecție individuală și să evitați aglomerațiile, se arată în comunicatul IJJ BN.     

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5