Jandarmii au aplicat 20 de amenzi în minivacanţa de Anul Nou, pentru deplasări nocturne nejustificate şi nepurtarea măştii de protecţie

Jandarmii au continuat misiunile privind verificarea respectării prevederilor legale în vigoare și în minivacanța de Anul Nou. A fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 1.942 de locații.

       În perioada menționată, au fost aplicate sancțiuni pentru persoanele care nu au respectat restricțiile de liberă circulație în intervalul 23.00-05.00, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Totodată au mai fost aplicate sancțiuni privind nerespectarea Legii nr 61 din 1991, actualizată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Au aplicate în total 72 de sancțiuni, astfel 20 de amenzi în valoare de 8.600 lei și 52 de avertismente scrise.          

       Vă recomandăm tuturor ca în continuare să evitați aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.  Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5